SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

TERUSKAN MERANA,KALAU TAK YAKIN

Siapa yang boleh ubah nasib seseorang kalau bukan diri sendiri. Orang sekeliling hanya boleh memberi nasihat & pandangan sahaja, atas kita mahu ikut atau tak. Benda yang baik boleh dipertimbangkan dimana benda yang tak berapa baik boleh dielakkan.

Begitu juga dengan sesuatu tindakan, semua atas dasar diri seseorang. Sama ada yakin atau tidak dengan sesuatu perkara seperti video yang bakal dikongsi ini, daripada siaran Selamat Pagi Malaysia TV1. Seorang nenek yang telah menjangkau usia ke – 65 tahun telah membuat kan beliau yakin untuk mencuba Seraimas Kurma Hidayah selepas mendengar radio Klasik fm & menonton rancangan Selamat Pagi Malaysia yang disiarkan setiap hari Jumaat di TV1.

Perkongsian cerita daripada testimoni seorang nenek ni, yang telah mengalami masalah sakit lutut dan mengakibatkan bahagian kakinya tidak dapat diluruskan dengan baik ketika jatuh melakukan solat. Selepas kejadian tersebut, nenek tersebut telah menggunakan tongkat untuk beliau bergerak dalam melakukan aktiviti harian.

Setelah istiqomah mengamalkan Seraimas Kurma Hidayah dari bulan 10 tahun lepas, Alhamdulillah kini beliau boleh berjalan tanpa menggunakan tongkat di dalam rumah selepas tempoh penggunaanya selama 2 @3 bulan serta badan ringan untuk melakukan solat. Apa yang penting adalah, perlu yakin pada diri sendri dahulu. Serasi atau tidak dengan sesuatu produk perlu cuba baru tahu.

https://www.youtube.com/watch?v=aeZwofYHp3U&t=22s

Ingin melihat lebih banyak testimoni berjaya daripada Seraimas Kurma Hidayah yang telah berjaya membantu pelbagai penyakit dan kini dapat menjalankan kehidupan harian seperti sediakala. Tekan link di bawah:

[Testimoni Seraimas Kurma Hidayah]

Seraimas,

Raja Segala Herba

 

Sorry, the comment form is closed at this time.