SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

Makanan sunnah dan herba Produk kesihatan dan kecantikan

LOSYEN PANAS AROMATERAPI

Kesihatan yang baik bermula dari dalaman diri seseorang itu sendiri. Badan juga perlu di servis kerana untuk dipakai tempoh masa yang lama bukan sekadar sehari dua sahaja. Sangat wajar bagi individu menjaga kesihatan luaran & dalaman dengan baik sekali.

Minggu ni admin Seraimas ingin berkongsikan sedikit perkongsian cerita yang bertajuk “Losyen Panas Aromaterapi” daripada dua orang testimoni kita dimana mereka mengalami masalah ‘cramp’ di kaki pada waktu malam dan kekejangan otot dibahagian lutut kerana duduk terlalu lama.

Sebelum itu, jom kita saksikan perkongsian daripada Pengurus Besar SeraiMas Herbs Sdn Bhd, Pn. Marlinda Jasrizal, yang telah bersiaran di siaran televisyen Selamat Pagi Malaysia #TV1 pada Jumaat yang lalu.

#SPM31 LOSYEN PANAS AROMATERAPI

Losyen yang serbaguna Pati Serai Wangi dan Halia yang mudah menyerap, tidak berminyak dan menjadi pilihan ramai kerana kelebihan berpanjangan. Lebih menarik lagi, mempunyai bauan aromaterapi untuk seisi keluarga (kecuali bayi).

Antara kelebihan Seraimas Terapi Anggun, Losyen Panas yang anda tidak tahu:

Kini, dapatkan Seraimas Terapi Anggun, Losyen Panas berwajah baru yang berada di Pharmacy Caring berdekatan dengan tempat tinggal anda.

Ikuti laman sosial SeraiMas untuk mengikuti aktiviti-aktiviti dari masa kesemasa:
Facebook – SeraiMas HQ
Instagram – @seraimashq

SeraiMas | Raja Segala Herba

Sorry, the comment form is closed at this time.