SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

Makanan sunnah dan herba Produk kesihatan dan kecantikan

BILA DAH TERIKAT, PERGERAKAN MENYEKAT

Kesihatan yang baik adalah suatu nikmat yang sangat berharga diberikan oleh Allah SWT yang tiada gantinya. Ramai orang ingin memilki kesihatan yang baik dan sempurna. Akan tetapi, apabila suatu hari nanti Allah menurunkan ujian kepada hamba-Nya dan masa itulah kita baru nak menghargai peluang tersebut.

Kaki adalah satu anggota badan yang sangat penting untuk pergerakan seseorang. Tanpa kaki, manusia tidak mampu berdiri dan bergerak dengan sempurna. Apabila mengalami masalah pergerakan yang terbatas ia juga telah menyekatkan aktiviti seharian seseorang seperti melakukan pekerjaan.

Sedikit perkongsian daripada admin SeraiMas yang ingin berkongsi cerita daripada testimoni dimana, Encik Shahril yang berusia lingkungan 53 tahun dan bekerja sendiri. Beliau telah menghadapi masalah pergerakan serta membuatkan aktiviti harian beliau tersekat. Pada awalnya, beliau tidak mengetahui langsung kewujudan produk SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen dan juga tidak mempercayai sehinggalah disyorkan oleh isterinya.

Selepas mengambil langkah bijak untuk mencuba SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen selama lima ke enam bulan, Alhamdulillah sudah boleh nampak perubahan pada dirinya sendiri. Jika sebelum ni pergerakan nya terbatas, kini tindak balas yang positif kepada dirinya sendiri .

Mari kita saksikan apa yang telah disampaikan oleh Pengurus Besar SeraiMas Herbs Sdn Bhd Puan Marlinda Jasrizal, didalam slot Selamat Pagi Malaysia yang bertajuk ‘Bila Terikat, Pergerakan Menyekat’.

Penemuan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen yang terdiri daripada 23 jenis Raja Herba seperti dong qui, senduduk putih, mahkota dewa, mengkudu dan teja lawang yang digabungi pula dengan makanan sunnah seperti madu, kurma, kismis dan delima menjadikan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen sejenis makanan tambahan yang telah banyak membantu pelbagai masalah kesihatan seperti mengurangkan penyakit masalah saraf, sakit lutut, kebas-kebas badan dan sakit sendi dan menjadikan lebih cergas untuk beramal.

Sorry, the comment form is closed at this time.