SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

Makanan sunnah dan herba Produk kesihatan dan kecantikan

RECHARGE TENAGA YANG KURANG

Bila badan terlalu letih dan tidak bermaya akan menyebabkan gaya tidur seseorang menjadi tidak teratur dengan baik. Apabila tidur tidak mencukupi penyakit mudah untuk menghampiri seseorang tanpa mengira usia warga tua mahupun orang muda.

Kebetulan dengan musim Syawal, banyak persiapan yang perlu dilakukan sebelum, semasa, dan selepas. Bukan itu sahaja, melayan karenah anak cucu dan tetamu yang datang beraya sudah semestinya badan kita memerlukan tenaga yang cukup.

Kali ini, admin nak menceritakan tentang dua golongan iaitu warga tua dan warga muda (pelajar) yang mengalami masalah kesukaran tidur kerana persiapan menjelanyan Hari Raya, dan warga muda yang merupakan seorang pelajar yang sibuk dengan aktiviti pembelajarannya sehingga badanyan kepenatan & keletihan yang telah menyebabkan pelajar tersebut hilang fokus terhadap pelajaran.

Selepas kedua-dua pengguna tersebut mengamalkan Seraimas Kurma Hidayah secara berterusan, Alhamdulillah tindak balas yang telah diberikan sangat baik dan positif. Tenaga yang dulu telah hilang, kini dapat di ‘recharge’ semula dengan izin-Nya..

Jom saksikan video Selamat Pagi Malaysia #TV1 yang telah berlangsung pada 14 June 2019 (Jumaat) yang bertajuk “RECHARGE TENAGA YANG KURANG”. Terdapat banyak perkongsian menarik yang dikongsi oleh dan Pengurus Besar SeraiMas Herbs Sdn Bhd.

Selamat Pagi Malaysia

P/S : Jangan lepaskan peluang dapatkan harga Promosi yang terlajak murah. Klik link dibawah untuk lebih lanjut.

Facebook : SeraiMas HQ
Instagram : @seraimashq

SeraiMas, Raja Segala Herba

Sorry, the comment form is closed at this time.