SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

SEMANGAT IBU YANG HILANG

Kehadiran cahaya mata didalam rahim seorang wanita seratus peratus akan mengubah kehidupan malahan panggilan seseorang wanita yang bertuah itu kepada seorang ibu yang penuh dengan kasih sayang. Kebahagiaan yang terpancar pada wajah dua pasangan suami isteri ini semestinya tidak akan dapat ditandingi dengan mana-mana cahaya sekalipun.

Indah sungguh perasaan mereka yang bakal bergelar ibu dan ayah, bukan?

Namun, adakah anda wahai para bakal ibu semua sudah bersedia untuk menerima segala kemungkinan semasa mengandung, semasa melahirkan dan selepas melahirkan anakmu?

Pihak SeraiMas Herbs tidak berniat untuk menakutkan mana-mana pihak yang sedang melayari bahtera alam perkahwinan dengan kehadiran bakal cahaya mata. Tetapi, pihak SeraiMas Herbs sangatlah menitikberatkan tentang kesihatan netizen terutama para bakal ibu atau mereka yang sudahpun bergelar ibu.

Bagi seorang wanita atau perempuan, tidak sama tenaganya dengan kaum lelaki.  Kaum lelaki ini apabila mereka semakin meningkat dewasa, tenaga mereka semakin banyak. Kaum wanita pula, semakin mereka meningkat dewasa, bernikah, berkahwin dan menjadi seorang ibu, tenaga mereka semakin berkurangan.

Oleh itu, sangatlah penting untuk para wanita mengambil langkah awal dalam menjaga kesihatan diri sendiri dan bersedia untuk berhadapan dengan liku-liku kehidupan yang bakal memerlukan tenaga lebih untuk mendapatkan kehidupan yang baik.

Seperti testimoni berjaya kita, Pn. Zaliya yang berusia 43 tahun. Dulu, Pn. Zaliya seorang yang aktif bersukan dan melakukan aktiviti luar seperti mendaki gunung. Sebelum Pn. Zaliya melahirkan anak, dia masih mampu untuk berjalan dan berjoging. Namun, selepas dia melahirkan anak pertamanya pada 5 tahun yang lalu, kehidupannya hampir 50 peratus berubah!

Apa yang menyebabkan kehidupan aktifnya berubah adalah kerana, tenaga yang disangkakan akan berkekalan rupa-rupanya boleh hilang selepas dia bersalin dan menjadi seorang ibu. Kakinya terlalu lemah untuk berjalan, tangannya pula tidak kuat untuk memegang apa-apa. Dia ‘flat’ buat seketika.

Kehadiran suami yang sentiasa ada bersamanya sedikit sebanyak memberikan Pn. Zaliya semangat untuk meneruskan juga kehidupan walaupun dia bagai sudah tidak kenal lagi dengan dirinya yang lemah ketika itu. Kerinduannya terhadap pendakian gunung dan aktiviti sukan terpaksa didiamkan.

Akhirnya, atas usaha sang suami yang menginginkan isterinya kembali ceria dan aktif seperti dulu kala, dia terjumpa iklan produk SeraiMas didalam televisyen. Suaminya berusaha untuk membeli secara online di laman Facebook kami, SeraiMas HQ.

Setelah Pn. Zaliya mengamalkan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen selama 4 tahun, kini Pn. Zaliya sudah boleh menjalani kehidupannya seperti biasa. Dia sudah boleh membuat senaman ringan seperti berjoging walaupun dia tahu, untuk dia kembali aktif mendaki gunung sudah tidak mampu dia lakukan buat masa sekarang.

JOM kita saksikan bagaimanakah seorang ibu yang kehilangan semangatnya untuk bersukan kini telah kembali bertenaga hanya dengan mengamalkan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen didalam segmen Selamat Pagi Malaysia, episod yang ke-15 yang telah berlangsung pada 01 Mac 2019 yang lalu.

Ayuh! Bersedia sebelum anda terpaksa mencari solusi tentang penyakit yang tidak dijangka-jangka dengan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen.

SeraiMas,

Raja Segala Herba.

Sorry, the comment form is closed at this time.