SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

PRODUK SKINCARE KHAS UNTUK BERCUTI – RATNA SKINCARE

Cuti lama bakal hadir lagi ! Tak sabar rasanya hati ini nak berjalan-jalan bersama keluarga dan rakan-rakan.

Tetapi.. dalam kegembiraan dan keterujaan yang dirasai itu, sudahkah anda mempersiapkan segala keperluan diri dan kelengkapan bercuti ?

Untuk keperluan penjagaan wajah semasa bercuti semestinya menjadi suatu kewajipan buat mereka yang sangat-sangat menjaga kecantikan diri. Tidak kira kemana sahaja mereka pergi.

 

Antara produk penjagaan wajah yang wajib dibawa semasa bercuti ialah,

  1. Sabun wajah/pencuci muka

Wajah sentiasa terdedah dengan kotoran. Peranan sabun adalah untuk membuang sebum yang hadir dikulit muka supaya tidak menyebabkan kemunculan jerawat. Herbal Beauty Soap Ratna Skincare didatangkan dengan 4 jenis, Whitening & Moisturize, Acne & Oily Skin, Sensistive Skin & Sinus.

 

  1. Sunblock/Sunscreen

Sangat penting untuk mengelakkan muka daripada terkena sunburn. Wajah akan menjadi kusam dan menggelupas apabila terkena pancaran matahari yang terlalu lama. SeraiMas Perfection Cream Ratna Skincare hadir dengan dua jenis iaitu Natural untuk kulit normal, dan Pink untuk kulit sensitif. Ia sesuai dijadikan sebagai foundation.

 

  1. Pelembap Wajah

Sesuai untuk yang bercuti ke kawasan sejuk supaya wajah tidak akan kering. Ini kerana suhu yang sejuk akan menyebabkan kandungan air dalam badan berkurangan. SeraiMas Spray Toner Ratna Skincare mengandungi ekstrak lavendar yang mampu menyegarkan wajah dan membantu mengimbangi pH kulit.

 

  1. Serum

Gabungan serum dan toner sangat bagus dalam mengekalkan kelembapan wajah. Gunakan setiap kali sebelum keluar rumah dan memakai solekan. SeraiMas Spray Serum Ratna Skincare membantu meregenerasikan kulit dan menjadikan kulit wajah lebih halus, lembut dan bersinar serta bebas kedutan.

 

  1. Krim malam

Item wajib walau hanya pulang ke kampung sahaja ! Tiada krim malam, tidur tidak akan  nyenyak ! Ia menjadi pembekal nutrient kepada kulit wajah saat kita sedang lena diulit mimpi. SeraiMas Night Cream Ratna Skincare bukan sahaja mampu memberikan nutrient, malah boleh mengurangkan bintik hitam dan pigmentasi.

Produk penjagaan wajah SeraiMas Ratna Skincare mudah dibawa kemana sahaja. Dengan kehadiran dua set produk SeraiMas Ratna Skincare yang mempunyai empat item wajib iaitu Herbal Beauty Soap Ratna Skincare, Serum, Perfection Cream dan Night Cream pastinya akan menjadi peneman yang menjadikan wajah anda lebih berseri daripada biasa.

 

[Klik sini untuk tahu lebih lanjut berkenaan setiap set produk penjagaan wajah]

 

MASIH BERJALAN !

Kempen Kereta Untuk Abah masih terbuka kepada orang ramai untuk merebut nasib memiliki sebuah kereta Toyota C-HR yang bernilai RM148 ribu ! Hanya dengan pembelian set Ratna Skincare sahaja anda berpeluang membawa pulang Toyota CHR dengan percuma ! Ayuh, jangan lepaskan peluang ! Mana tahu, raya ini bakal pulang bercuti ke kampung membawa kereta baru?

Kempen akan tamat pada penghujung bulan Februari 2019. Terus ke laman FB Ratna Skincare untuk tahu lebih lanjut.

Ratna Skincare,

Rahsia Kecantikan Bersama.

Sorry, the comment form is closed at this time.