SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

JANGAN PENCENKAN KESIHATAN ANDA !

Sejak-sejak ada #10yearschallenge ini, ramai yang mengambil peluang untuk meletakkan perbezaan diri mereka 10 tahun yang lalu dengan yang terkini.

Ada yang dulunya hodoh kini sudah semakin cantik. Ada yang dulunya sebiji buah kereta kini telah ada lima keenam buah kereta. Dan ada juga yang dulunya sihat kini sudah jatuh sakit..

Pasti ada dikalangan kita lagi-lagi golongan pencen yang sudah berumur 50 tahun dan keatas, yang merindui zaman mereka muda-muda dulu kala bukan ?

Apakah yang menyebabkan perubahan drastik dari segi kesihatan yang dulunya masih boleh membuat kerja berat dan beraktiviti seperti berjoging atau memanjat gunung, tetapi kini segala aktiviti tersebut terpaksa disekat kerana atas faktor-faktor kesihatan yang tertentu.

SeraiMas Herbs Sdn Bhd faham akan keadaan ramai orang terutamanya daripada rakyat Malaysia sendiri dimana kebanyakan golongan pencen yang berumur 50 tahun dan keatas ini sudah mula menghidapi pelbagai penyakit.

Antara penyakit biasa golongan pencen 50 tahun dan keatas ini hadapi tidak lain dan tidak bukan ialah tiga serangkai. Dengar perkataan ‘tiga serangkai’ sahaja banyak golongan 50 tahun dan keatas ini gerun dan rasa rendah diri kerana sesetengah daripada mereka sedang menghidapi penyakit tersebut.

Ada sesetengah testimoni yang SeraiMas terima daripada pengguna SeraiMas Hidayah Gold, menceritakan mereka yang semasa menginjak usia 50 tahun sudah mula terasa lain terutama dari segi aktiviti harian. Bagi yang mempunyai kesedaran awal, mereka yang hampir atau sudah masuk alam 50 tahun ini akan mula mencari pelbagai makanan tambahan untuk kesihatan antaranya seperti mengamalkan SeraiMas Hidayah Gold.

Ini kerana, kemampuan SeraiMas Hidayah Gold untuk golongan pencen ini ialah ia mampu melegakan sakit-sakit sendi dan sakit lutut yang memang terbukti kuat golongan-golongan 50 tahun dan keatas sering alami sakit-sakit yang sebegini.

Apa kata kita dengar pula apa lagi orang kata tentang alam 50 tahun ini dalam siaran mingguan SeraiMas Herbs iaitu pada siaran Selamat Pagi Malaysia (Nadi Seri Pagi) yang telah berlangsung pada 18 Januari 2019, Jumaat pada jam 8-10 pagi.

Jadi kepada golongan-golongan 50 tahun dan keatas, cukup hanya pekerjaan yang pencen, jangan pula anda pencenkan kesihatan anda !

Ikuti perkembangan SeraiMas Herbs Sdn Bhd di

FB : SeraiMas HQ

IG : @seraimashq

Youtube : SeraiMas HQ

SeraiMas, Raja Segala Herba.

Sorry, the comment form is closed at this time.