SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

PEMENANG BULANAN SERAIMAS #KERETAUNTUKABAH SEPANJANG 2018

Kerana berniat untuk memberi kepada seseorang, alhamdulillah, diri sendiri turut merasa sebuah pemberian daripada orang lain.

Apakah pemberian yang dirasakan itu ?

Sesungguhnya, niat atau doa yang dihulurkan kepada seseorang pastinya akan sampai kepada diri sendiri juga. Mengapa? Pernahkah anda mendengar kata-kata ini,

“sekiranya kita mendoakan seseorang yang baik-baik, kita juga akan dapat perkara yang baik-baik.”

#KeretaUntukAbah diikhtiarkan daripada kisah seorang anak yang teringin menghadiahkan abahnya sebuah kereta demi membalas jasa dan pengorbanan yang telah banyak dilakukan demi keselesaan hidup anaknya.

Dengan kerjasama bersama #ToyotaMalaysia, akhirnya pengasas kempen Kereta Untuk Abah (KUA) ini telah berjalan sejak September 2018 sehinggalah Februari 2019.

Berkat daripada niat yang baik, ramai yang telah mengikuti kempen Kereta Untuk Abah dengan membuat pembelian bersama produk penjagaan wajah Ratna Skincare dengan nilai RM50 sahaja dengan harapan mereka mampu memberikan hadiah utama sebuah kereta berjenama hebat iaitu Toyota C-HR yang bernilai RM 148,000.00 !

Selain itu, setiap bulan juga kempen Kereta Untuk Abah membuat cabutan bertuah untuk pembeli-pembeli 25 syarikat yang telah turut serta dalam kempen ini antaranya Ratna Skincare dan produk-produk kesihatan SeraiMas, dengan pemberian hadiah cabutan bertuah untuk 10 orang pemenang.

Empat daripadanya berpeluang memenangi emas bernilai RM 100 dan enam daripadanya akan mendapat hadiah misteri. Hanya dengan membuat pembelian produk penjagaan wajah Ratna Skincare yang diperbuat daripada 100% bahan semulajadi dan telah mendapat pengiktirafa Halal dan KKM dengan nilai RM50 sahaja. Sedangkan hadiah yang ditawarkan semestinya bernilai lebih daripada yang digunakan.

Saksikan pemenang-pemenang cabutan bertuah kempen Kereta Untuk Abah sepanjang tahun 2018 yang sudah berlangsung semenjak September sehingga Disember 2018 ini.

Senarai nama pemenang cabutan bertuah bulanan.

September 2018

  1. ZAINABAH BINTI RUSEPU, Melaka
  2. SALWA MOHAMMAD TAHARIN, Perak

Oktober 2018

  1. JULI BIN RAZALI, Sarawak

November 2018

  1. NURUL ASYIQIN BINTI ABDULLAH, Kedah
  2. AINI NOOR BINTI MOHAMED LI, Selangor

Disember 2018

  1. Bakal diumumkan pada awal bulan Januari 2019

TAHNIAH kepada kelima-lima pemenang bulana #KeretaUntukAbah daripada pengguna setia produk kecantikan Ratna Skincare, Rahsia Kecantikan Bersama. Semoga produk yang suci dan selamat ini mampu memberi kebaikan kepada kesemua penggunanya 😊

Ingin mencuba nasib memenangi Toyota CHR daripada Kempen Kereta Untuk Abah ? Tekan link ini :

KERANA AYAHKU BEGITU BERHARGA

Sorry, the comment form is closed at this time.