SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

PAKEJ PROMO HEBAT SERAIMAS DI MAHA 2018 !

SERAIMAS BIG SALES !!! #seraimasmaha2018

Setelah 6 tahun tidak menonjolkan diri di karnival terbesar pertanian dan keusahawasan MAHA, pada tahun 2018 kali ini, SeraiMas Herbs Sdn Bhd bakal menggegarkan karnival ini dengan menawarkan harga yang sangat menarik kepada semua pengguna setia produk-produk rangkaian SeraiMas Herbs !

Bagi mereka yang hampir kehabisan stok SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen dan SeraiMas Kurma Hidayah, boleh dapatkan kedua-duanya dengan kombo yang tak sampai RM100 pun!

Bukan itu sahaja, bagi yang baru mengenali SeraiMas, ayuh singgah ke booth kami untuk merasa terus keberkesanan produk SeraiMas Herbs seperti SeraiMas Losyen Terapi Anggun, SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen dan SeraiMas Kismis Hidayah.

Sambil-sambil berjalan di MAHA yang besar itu, boleh rehatkan diri anda di booth kami dengan mendapatkan urutan yang bakal melegakan urat saraf kaki yang keletihan akibat berjalan lama. Sesuai untuk mereka yang berusia.

Untuk produk rangkaian penjagaan wajah bawah SeraiMas Herbs iaitu Ratna Skincare, turut diadakan makeup tutorial dimana anda semua akan diberi peluang untuk merasa sendiri kelembutan SeraiMas Natural/Pink Perfection Cream Ratna Skincare yang mampu menutup segala cela, jerawat, parut jerawat dan melindungi kulit dari cahaya matahari (SPF 30).

Teruja ke teruja ??

Jom borong produk SeraiMas Herbs di MAHA 2018 degan tawaran harga yang menarik di :

TARIKH               : 22nd NOV – 2nd DEC 2018

MASA                   : 10 AM – 7 PM

TEMPAT              : MAEPS MARDI, SERDANG

BOOTH                : A333, HALL A

JOM layan trailer SeraiMas MAHA 2018 dibawah 🙂

Kami turut menyediakan peluang memenangi hadiah yang menarik untuk semua pelanggan yang singgah di booth kami. Terdapat permainan yang menarik kami sediakan.

Jangan lepaskan peluang emas ini !

SeraiMas, Raja Segala Herba.

Ratna Skincare, Rahsia Kecantikan Bersama.

Klik untuk ke Event MAHA SeraiMas 2018

 

Sorry, the comment form is closed at this time.