SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

NAK DIPAPAH, ATAU JALAN SENDIRI?

Banyak-banyak perkara, apa benda yang hadir tanpa diduga?

Sakit.

Ya. Sakit datangnya tidak diduga. Begitu juga dengan kematian. Tiba-tiba kesakitan itu datang dan menyerang sistem tubuh badan dan membuatkan kita seorang manusia yang berbeza seperti sediakala..

Namun, kesakitan sebenarnya mampu diubati untuk kembali sihat.

Ramai kita lihat diluar sana yang telah berjaya terselamat daripada penyakit yang merbahaya seperti kanser, sakit jantung dan strok. Bagaimana mereka boleh berjaya?

Disini terdapat beberapa faktor yang dapat kita kupas daripada koleksi testimoni yang kita lakukan sebelum ini yang telah berjaya kembali pulih daripada derita kesakitan yang mereka hidapi.

1.Rindukan sihat

Mereka yang ditimpa kesakitan, sangat merindukan kesihatan. Mereka rindu untuk berjalan normal, melakukan segala aktiviti harian seperti memakai baju, makan dan mandi seperti sediakala. Atas KEINGINAN yang besar itu, mereka mencari pelbagai cara dan alternatif untuk menyusutkan derita yang mereka alami.

2. Sokongan orang tersayang

Allah menciptkan hambaNya manusia secara ramai ada pelbagai sebab. Selain ingin menjadikan manusia sebagai hamba yang taat, manusia juga diciptakan mempunyai hati sesama manusia. Mereka ada sifat kasih dan sayang. Dengan sifat semulajadi inilah yang sentiasa menjadi sokongan atau bantuan kepada yang memerlukan.

Syukur, bagi mereka yang bekeluarga kerana masih ada orang yang menyayangi kita.

Kedua-dua faktor itu menjadi punca utama mengapa ramai testimoni yang menggunakan produk SeraiMas ini ingin kembali sihat. Begitu juga dengan testimoni terbaru kami, Ramli Jailani yang  tiba-tiba mengalami strok 4 tahun yang lalu.

Beliau seorang yang gemar beraktiviti. Tidak duduk diam dirumah. Tetapi asbab penyakit strok yang tiba-tiba menyerang, menyebabkan beliau kurang bergerak dan sentiasa berada dirumah. Perkara ini agak mengganggu mental kehidupannya dan setelah dia terdengar iklan SeraiMas di radio klasik tentang SeraiMas Kurma Hidayah, terus dia tergerak hati untuk mencuba.

Bagaimanakah keadaan pakcik Ramli sekarang?

Saksikan siaran Selamat Pagi Malaysia (Seri Nadi Pagi) slot ke 23 yang telah berlangsung pada 26 April 2019, Jumaat yang lalu dengan topik “Nak Dipapah, Atau Nak Jalan Sendiri?”

P/s: Sempena Ramadhan 2019, SeraiMas sedang membuat promosi hangat di laman sosialnya. Klik link dibawah untuk lihat lebih lanjut.

Facebook: SeraiMas HQ
Instagram: @seraimashq

SeraiMas,
Raja Segala Herba.

Sorry, the comment form is closed at this time.