SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

LEBIH DARIPADA TENAGA

PERCAYA – TRUST – BELIEVE.

Ia adalah suatu perkara yang amat sukar untuk diberikan dan sukar juga untuk diperolehi. Didalam kehidupan ini jika tiada kepercayaan kepada Allah SWT, musnahlah Islam kerana tiada yang mampu menegakkannya. Dan musnah jugalah akidah kita sebagai sekelompok manusia yang menakluki dunia.

Kepercayaan ini jika sudah diperoleh, jangan sesekali dipecahkan. Kerana, ia tidak mampu untuk kembali memberikan kepercayan yang sama seperti dahulu.

Begitu juga dalam mempercayai sesebuah produk kesihatan atau apa-apa produk sekalipun. Proses untuk kita mempercayai sesebuah produk itu akan hadir selepas kita menyelidik. Adakah benar ia mampu memberikan apa yang kita perlu?

Jika penyelidikan yang dilakukan membuahkan hasil untuk mendatangkan rasa ‘ingin mencuba’, itu bermakna sudah muncul sedikit kepercayaan didalam diri seseorang. Saat itu, kita hanya perlu mencari dan mencuba disertakan dengan tawakal kepada Allah SWT sahaja.

Namun, proses penyelidikan untuk mendatangkan rasa percaya itu boleh terus skip  jika ada orang yang kita kenali atau ahli keluarga kita sendiri yang menggunakannya. Seperti pengguna-pengguna produk terunggul kami, SeraiMas Kurma Hidayah yang telah wujud dialam pasaran perubatan dan kesihatan selama lebih daripada 10 tahun.

Ada antara pengguna kami yang sudahpun menggunakannya selama usia SeraiMas Kurma Hidayah itu muncul dipasaran dan kini telah digunakan secara turun temurun kepada anak cucu mereka pula.

Tidak sangka, produk kesihatan keluaran SeraiMas sudah menjadi tradisi disesebuah keluarga yang mengamalkannya sejak turun temurun! Kami, dari pihak SeraiMas sangat berbangga dengan mereka yang menjadikannya sebagai sebuah produk warisan tradisi.

Antara keberkesanan SeraiMas Kurma Hidayah ini, ia mampu memberikan lebih daripada tenaga kepada semua jenis pengguna sama ada wanita ataupun lelaki. Bukan sekadar orang dewasa yang boleh mengamalkannya, kanak-kanak sejak dari bayi lagi sudah boleh diberikan sedikit kepada mereka tetapi haruslah dengan pengawasan ibu bapa.

Tidak semua produk mempunyai kelebihan seperti apa yang ada didalam produk rangkaian SeraiMas Herbs ini. Semua produk-produk kesihatan dan kecantikan SeraiMas sudahpun mendapat pengiktirafan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Halal daripada pihak berwajib JAKIM.

Setiap produk kesihatan dan kecantikan dibawah SeraiMas, kebanyakannya diekstrak daripada bahan semulajadi seperti herba dan makanan sunnah. Antara yang terdapat didalam SeraiMas Kurma Hidayah ialah kurma, kismis, buah tin, madu dan habbatus sauda.

Gabungan mantap daripada buah-buahan sunnah ini dapat membantu mengurangkan masalah sakit sendi, keletihan, kelesuan tubuh badan dan memberikan kesegaran yang nyata. Selain itu, kepada kaum wanita yang sering mengalami masalah senggugut juga mampu dikurangkan dan melancarkan peredaran darah. Sesuai dengan tagline produk SeraiMas Kurma Hidayah, ‘Lebih Daripada Tenaga’, ia mampu menjadikan seseorang itu sentiasa bersemangat dalam menjalani aktivit harian mereka.

Jom kita saksikan bagaimana pengguna-pengguna SeraiMas menzahirkan rasa dan perasaan mereka yang telah lama menggunakan produk SeraiMas semasa diterjah oleh krew-krew SeraiMas pada MAHA 2018 yang lepas.

Saksikannya didalam Selamat Pagi Malaysia dalam slot 16 yang telah berlangsung pada 08 Mac 2019 yang lepas.

SeraiMas,
Raja Segala Herba.

Sorry, the comment form is closed at this time.