SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

KALAU TAKUT TERSALAH PRODUK, GUNALAH KRIM RATNA SKINCARE

Ngeri. Sangat ngeri bila wajah yang hanya ada sedikit jerawat, namun tiba-tiba bertambah dan beranak pinak menjadi lebih teruk selepas memakai sesebuah produk penjagaan wajah yang sepatutnya menjadi penghapus jerawat!

Ditambah pula dengan kulit berminyak, menggerutu teruk, tona tak sekata dan keradangan merah. Sensitif sangat kulit muka jadinya!

Siapa pernah alami perkara ini pasti tahu betapa perit dan lamanya untuk memulihkan wajah yang tersilap pilih produk.

Disini, Admin nak bagitahu semua orang. Produk penjagaan wajah memang wujud dengan bermacam-macam item dan bahan yang terkandung didalamnya. Ada yang boleh menghasilkan wajah bak bidadari, dan ada juga yang menghasilkan wajah bak ahli nerrrrr… Pandai-pandailah anda semua sambung.

Untuk pengetahuan semua, Ratna Skincare diinspirasikan dari keindahan Asia dan diadun dengan kebijaksanaan, bagi memahami kehendak semua, terutama yang mementingkan kecantikan dan kesucian produk penjagaan kulit yang halal.

Siapa kata semua produk Malaysia merbahaya? Jika anda bijak mengenali jenis masalah kulit anda dan pandai memilih produk yang selamat dan mempunyai kelulusan kkm & halal, pastinya ia akan membantu menjadikan wajah anda cantik dan sihat, malah mungkin lebih lagi.

Seperti Natural/Pink Perfection Cream Ratna Skincare yang dijadikan sebagai krim siang untuk menutup cela dan mengurangkan jerawat, semestinya menjadi sebuah item yang telah diperiksa isi kandungannya dan mendapat kelulusan daripada jabatan berwajib di Malaysia.

Natural Perfection Cream khas untuk mereka yang berkulit normal dimana tidak mempunyai banyak masalah serius, bermasalah kulit kering, berjeragat, terdapat parut jerawat dan kulit sunburn akibat panahan cahaya matahari.

Berkesan dalam memudarkan jeragat, parut jerawat dan kulit kusam supaya wajah kelihatan lebih bersinar dan berseri-seri disamping dapat menganjalkan kulit agar lebih sihat.

Untuk Pink Perfection Cream pula, ia khas untuk yang mempunyai masalah kulit yang sensitif seperti berjerawat yang teruk, berminyak yang banyak, keradangan merah dan jenis wajah yang ada pori-pori yang terbuka luas.

Pink Perfection Cream bertindak sebagai pengecut jerawat dan menutup cela serta keradangan merah. Ia diperbuat daripada ekstrak rose dan berbau harum. Sesuai untuk yang ada masalah alah pada bauan.

Ingat! Jangan ragu-ragu dengan sesebuah produk penjagaan wajah sekiranya segala kepentingan kelulusan seperti KKM dan Halal telahpun didapatkan dengan melalui pelbagai proses yang amat mencabar kesabaran.

Sokonglah produk Malaysia dan bijaklah dalam mengguna.

Ingin melihat testimoni? Tekan link dibawah:
Testimoni Ratna Skincare

Jika anda berminat untuk melihat lebih lanjut tentang produk penjagaan wajah Ratna Skincare yang berasaskan 100% herba ini, boleh tekan link ini:
Info Lanjut Ratna Skincare

Sebarang persoalan dan permasalah pula boleh terus kesini:
Whatsapp Staff Ratna Skincare

Ratna Skincare,
Rahsia Kecantikan Bersama.

Sorry, the comment form is closed at this time.