SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

KETEPIKAN TONGKAT ANDA

Siapa sini antara keluarga mereka atau mereka sendiri yang mempunyai masalah sakit belakang, sakit sendi, sakit lutut dan sakit kaki yang menyebabkan mereka atau anda tidak mampu untuk berdiri sendiri dan terpaksa mengadakan sokongan seperti tongkat supaya keseimbangan semasa berdiri itu seimbang?

Keadaan bertongkat ini kebiasaannya akan berlaku ketika saat seseorang itu sudah berusia 50 keatas. Ini kerana, keadaan tubuh badan yang sudah berusia tidak mampu menampuh masalah sakit belakang atau sakit sendi dan skait-sakit lain yang mereka hadapi.

Mengapa perkara ini berlaku?

Selain daripada masalah usia yang sudah meningkat tua, ini juga kerana keadaan tubuh badan atau antibodi badan yang sudah tidak mampu melawan atau menahan kesakitan yang dialami seperti sakit belakang, sakit sendi dan sakit lutut. Apabila seseorang yang sudah berusia  itu mengalami sakit belakang, boleh dikatakan segala pergerakannya sedikit terbatas. Oleh yang demikian, mereka sangat bergantung harap kepda sebuah tongkat untuk berdiri dan berjalan menjalani harian mereka.

Seperti keadaan ibu tunggal, salah seorang pengguna produk kesihatan rangkaian SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen yang sudah berusia 65 tahun. Dia seorang ibu tunggal dua orang anak dan juga seorang surirumah yang mempunyai kerja sampingan dirumah iaitu menjahit.

Pergerakan semasa menjahit ini adakalanya kena berdiri ketika memotong kain.  Saat ini, ia agak menyukarkan pergerakan Hajah Miskinah ini untuk melakukannya. Sakit belakang yang dialaminya bercampur dengan sakit sendi dan lutut kakinya menyebabkan dia sangat lemah untuk berdiri tanpa tongkat walaupun sekejap.

Namun, dengan kuasa Allah SWT, Allah telah menggerakkan hatinya untuk bertanya tentang produk kesihatan Hidayah Gold yang terjual disebuah kedai atau toko jamu berdekatan kawasan membeli belah dirumahnya. Dengan keizinan Allah, Hajah Miskinah telah mengamalkan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen semenjak tahun 2016 lagi, dan semasa botol yang ketiga, perubahan yang dirasainya ialah Hajah Miskinah sudah mula mengetepikan tongkatnya kerana dia sudah boleh berjalan tanpa bantuan tongkat!

Perasaannya ketika itu, seronok bukan main lagi kerana dia sudah mendapat tenaga seperti waktu mudanya yang boleh bergerak bebas dan bekerja dengan tanpa halangan. Semuanya mampu dilakukan sendiri!

Mari kita saksikan dengan lebih mendalam, bagaimana Hajah Miskinah ini berjaya mengetepikan tongkatnya dan kini sudah mampu berjalan tanpa tongkat malas lebih bertenaga daripada sebelum ini selepas mengamalkan SeraiMas Hidayah Gold didalam sedutan siaran Selamat Pagi Malaysia (Nadi Seri Pagi) yang telah berlangsung pada 22 Februari 2019, Jumaat yang lalu. Klik video youtube dibawah.[Link youtube] Akan dimasukkan tidak lama lagi

SeraiMas, Raja Segala Herba.

**Peringatan: Segala testimoni produk rangkaian SeraiMas Herbs semuanya adalah daripada testimoni yang sebenar yang kami, daripada pihak HQ SeraiMas pergi merakam kembali watak dan aktiviti watak sebelum dan selepas penggunaan produk-produk rangkaian SeraiMas. Semua adalah benar, tiada rekaan semata-mata.

Sorry, the comment form is closed at this time.