SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

KERANA AYAHKU BEGITU BERHARGA

Buat anak-anak yang sudah bekerja atau berkeluarga yang masih lagi ada ayah ! Sudahkah kamu membalas budi dan bakti ayah yang telah menjadi tulang belakang kejayaanmu selama kini ??

‘Ayah’, adalah sejenis jawatan yang disandang seumur hidup oleh seorang lelaki. Saat lahirnya kamu ke muka bumi, ayah sudah berubah pemikiran dan bersedia memikul satu tanggungjawab yang besar untuk membesarkan kamu.

Sumber : google

Kini, sudah 25 tahun kamu hidup dan menjadi seorang yang bekerjaya dan mempunyai harta daripada hasil titik peluhmu sendiri. Namun, sudahkah separuh daripada hartamu itu diberikan kepada ayah sebagai tanda menghargai segala pengorbannya ?

Ini adalah masa yang sesuai untuk kita melakukan sesuatu kepada ayah yang masih lagi ada disisi kita. Berikan kepada ayah sesuatu sebagai tanda menghargai akan penat lelahnya yang tidak pernah gagal untuk membesarkan kita. Berikan ayah sesuatu yang mungkin semasa ayah muda, ayah pernah mengidamkan sebuah kenderaan yang hebat dan mempunyai rekabentuk yang dinamik seperti kereta Toyota C-HR. Jiwa lelaki, semestinya menggemari barangan ‘sport’ seperti kereta hebat yang berkualiti tinggi.

Image result for toyota chr

Sumber : google

Bayangkan, saat anda membawa pulang sebuah kereta berjenama nombor 1 negara, iaitu Toyota C-HR yang mempunyai rekabentuk yang unik dan tinggi dengan rim bersaiz 17 sesuai untuk ayah memandu di atas jalan raya dengan penuh gaya. Pasti ketika itu ayah rasa terharu yang amat sangat akan pemberian kereta yang tidak dijangka daripada anak yang disayanginya penuh kasih.

Kenderaan pacu empat roda yang gah dan mewah ini mempunyai keselamatan yang terjamin kepada ayah kerana terdapat 7 bag udara didalamnya. Didatangkan dengan 5 pilhan warna, memudahkan si anak untuk memilih warna kegemaran ayah untuk diberikan supaya ayah boleh membawa Toyota C-HR itu dengan penuh rasa bangga. Anak mana yang tak nak ayah rasa bangga dengan pemberian mereka ?

Toyota C-HR yang bernilai RM 148,000 itu tidak menjadi penghalang kepada mana-mana anak yang berniat untuk menghadiahkan ayahnya sebuah kereta kerana, Toyota C-HR tersebut boleh didapati secara mudah dengan hanya bermodalkan RM50.00 sahaja !

Bagaimanakah caranya ?

Dengan menyertai kempen #KeretaUntukAbah yang berlangsung selama 6 bulan bermula September 2018 sehingga Februari 2019.

Syarat untuk mendapatkan kereta Toyota itu pula mudah. Hanya dengan membuat pembelian produk-produk rangkaian SeraiMas sama ada dengan produk kesihatan seperti SeraiMas Hidayah Gold, SeraiMas Kurma Hidayah, SeraiMas Losyen Terapi Anggun atau lain-lainnya dengan nilai RM20.00 keatas untuk mendapatkan kupon #KUA dan memenangi cabutan bertuah.

Selain itu, boleh juga membuat pembelian dengan produk kecantikan SeraiMas Herbs iaitu produk penjagaan wajah Ratna Skincare hanya dengan nilai RM50.00 dan keatas. Ada banyak pilihan produk penjagaan wajah yang boleh digunakan antaranya, untuk memudarkan jeragat dan bintik hitam, boleh cuba amalkan SeraiMas Set Normal Ratna Skincare dan toner yang diekstrak daripada bahan semulajadi yang pastinya amat sesuai untuk jenis kulit Asian di Malaysia.

Cabutan bertuah untuk hadiah utama Toyota C-HR akan berlangusng pada penghujung Februari atau Mac 2019. Terdapat juga cabutan bertuah secara bulanan dimana akan diberikan hadiah emas bernilai RM 100 dan hadiah misteri daripada 25 syarikat yang bersama menyertai kempen #KeretaUntukAbah ini.

JOM anak-anak yang sudah bekerjaya yang menyayangi ayah, kita niatkan hati untuk menghadiahkan ayah kita sebuah kereta Toyota C-HR yang bernilai RM148,000 dan hanya perlu membuat bayaran RM50.00 sahaja untuk mendapatkannya !

Ingat, niat yang baik pasti akan mendapat balasan yang baik. Rezeki, tidak pernah salah alamat.

Ayuh, segera membuat pembelian apa-apa produk kesihatan dan kecantikan dibawah naungan SeraiMas HQ di website https://seraimas.my/shop/

Ikuti perkembangan kami di page-page berikut :

SeraiMas HQ

FB SeraiMas : https://www.facebook.com/seraimasHQ/

IG SeraiMas : https://www.instagram.com/seraimashq/

Ratna Skincare Official

FB Ratna : https://www.facebook.com/ratnaskincareofficial/

IG Ratna : https://www.instagram.com/ratnaskincareofficial/

SeraiMas, Raja Segala Herba.

Ratna Skincare, Rahsia Kecantikan Bersama.

Boleh tengok disini untuk melihat cara penyertaan kempen Kereta Untuk Abah :

HADIAH TERNILAI UNTUK AYAH TERSAYANG – TOYOTA CHR

Sorry, the comment form is closed at this time.