SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

JANGAN NAK SIHAT SORANG! – SeraiMas Herbs Sdn Bhd

Bila sihat, kita sama-sama berseronok, bergelak ketawa, berkumpul beramai-ramai memenuhkan masa yang ada dengan bercampur dengan orang ramai.

Namun, apabila jatuh sakit?

Semuanya tinggal kenangan. Ada yang sakit sehingga tidakk boleh bercampur dengan orang, takutkan jangkitan. Ada yang dibiarkan kerana menganggap mereka boleh menguruskan kehidupan mereka dengan baik dan tenang sekiranya tidak diganggu oleh orang lain.

Tahukah anda, kepada yang sihat walafiat, Admin ingin pesan,

“Jangan nak sihat sorang!”

Kerana apa?

Alangkah indah dunia jika kita sering saling berkongsi akan sesuatu yang berguna dengan orang lain. Begitu juga jika kita terdapat tips tentang menjaga kesihatan.

Seperti testimoni berjaya kita yang telah berkongsi kejayaannya memperkenalkan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen kepada ibu tersayang dan isteri yang dicintai.

Kisahnya bermula, apabila ibunya sering mengalami penyakit batuk yang berlarutan. Sudah acap kali dibawa pergi ke klinik, namun batuk ibunya tetap ada dan berpanjangan hingga hampir setahun!

Dalam masa yang smaa, si anak yang diberi nama Zulhairi ini mendengar radio ikim.fm, tiba-tiba terkeluar iklan SeraiMas tentang SeraiMas Hidayah Gold dan dia terus berhajat untuk mencuba memberikan SeraiMas Hidayah Gold yang didengarinya diradio tersebut kepada ibunya.

Atas kepercayaan Zulhairi tentang produk kesihatan keluaran SeraiMas Herbs ini, akhirnya dia cuba mendapatkan produk SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen dan memberikan kepada ibunya.

Hampir beberapa botol digunakan, alhamdulillah, batuk ibunya semakin berkurangan! Kini, ibunya tetap mengamalkan SeraiMas Hidayah Gold kerana manfaat daripada sebuah botol ini bukan sahaja mampu mengurangkan batuk, malah mampu menghindari dirinya daripada terkena penyakit yang merbahaya.

Begitu juga keadaan isteri Zulhairi yang tercinta.

Baru-baru ini, isterinya mengalami penyakit yang sama dan berlarutan hampir 2 minggu. Zulhairi sebagai suami, bertanggungjawab dalam menjaga kesihatan isterinya dan memberikan juga SeraiMas Hidayah Gold supaya batuk isterinya berkurangan.

Pada asalnya, isterinya tidak gemar memakan ubat-ubatan. Namun, setelah diberikan keyakinan tentang keberkesanan produk SeraiMas Herbs ini, akhirnya, dia berjaya mengamalkannya. Hampir 2-3 kali penggunaan, terasa batuk semakin berkurangan!

Alhamdulillah.. terima kasih SeraiMas.

Apa kata kita tengok video dibawah untuk keterangan lanjut.

P/s: Kesihatan dan kesakitan hadir daripada Allah SWT.. Kita Cuma ikhtiar sahaja.. Jika berkesan, alhamdulillah. Jika tidak, mungkia produk tersebut tidak sesuai dengan tubuh badan kita.

Ingin mengurangkan batuk, melegakan sakit sendi, mengurangkan darah tinggi, menguatkan tenaga dan sebagainya?

Klik sini [SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen] SeraiMas, Raja Segala Herba.

Sorry, the comment form is closed at this time.