SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

JANGAN BIARKAN IA BERPARUT

Jika bicara soal hati, ramai yang memahami makna parut yang berbekas dihati. Ramai manusia yang sangat menitikberatkan ‘parut’ yang berperasaan ini.

Namun, bagaimana pula dengan ‘parut’ yang berbekas pada tubuh badan kita? Sejenis parut yang meninggalkan kesan cela seperti hitam dan garisan yang telah merosakkan pemandangan kita sendiri saat melihatnya. Mesti rasa menjengkelkan dan rasa tidak selesa, bukan?

Begitulah yang dirasai seorang testimoni berjaya pengguna SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen, Kak Zarinyan yang mengalami kesan parut dikaki dan tangan akibat daripada alergi semasa mengandung dan bisul yang telah mengganggu hidupnya.

Sudah banyak cara digunakan untuk menghilankan parut gatal-gatal dan bisul yang kerap timbul dibadan Kak Zarinyan. Namun, semuanya kurang berhasil. Akhirnya.. berkat jamu kesihatan turun temurun daripada maknya sendiri, Kak Zarinyan memberanikan diri untuk mencuba SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen.

Ternyata, SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen mampu menghilangkan parut-parut ditubuh badan Kak Zarinyan kerana kolagen yang terdapat didalamnya. Katanya, “kolagen yang terdapat didalam SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen langsung tidak berbau seperti kolagen-kolagen yang lain..”

Tak sangka, SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen bukan sekadar memberi solusi kepada penyakit darah tinggi, kencing manis, sakit sendi dan sakit jantung. Malah, mampu membantu dalam mengembalikan kecantikan seorang wanita menjadi lebih gebu dan berseri!

Mari kita saksikan bagaimanakah rupa Kak Zarinyan yang berketurunan Pakistan ini mengamalkan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen untuk kecantikannya.

SeraiMas, Raja Segala Herba.

Sorry, the comment form is closed at this time.