SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

JANGAN BERHENTI BERHARAP

B-E-R-H-A-R-A-P

Sebuah konteks yang besar membawa makna yang mendalam. Ramai yang faham, makna ‘berharap’ ini akan lebih kepada alam percintaan. Tahukah anda, ‘berharap’ ini boleh ditujukan kepada banyak perkara. Termasuklah didalam konteks kesihatan.

Isu kesihatan ini kebanyakan manusia tidak memandang serius sehinggalah seseorang mereka itu mulai jatuh sakit atau terkena sesuatu penyakit yang tidak disangkakan.

Sakit kepala

Ketika itu, terlalu banyak harapan yang diharapkan kepada pesakit-pesakit untuk kembali sihat seperti sedia kala. Harapan yang ditanam didalam diri mereka akhirnya membawa kepada mencari solusi ataupun jalan untuk memulihkan penyakit mereka.

Daripada harapan itu sendiri, mereka mula mencuba pelbagai produk dengan harapan produk-produk yang digunakan akan mengembalikan kesihatan mereka. Saya faham, setiap orang ada secebit rasa was-was dalam membeli atau mencuba sesuatu produk, tidak kira sama ada sebuah produk kesihatan, kecantikan atau servis sekalipun. Masing-masing mahukan sesuatu yang terbaik untuk diri mereka.

Namun, dengan rasa ‘harap’ itu akhirnya mereka berani untuk mencuba selepas melihat segala aspek dan segi sudut sesebuah produk itu dipercayai dan mempunyai bukti yang kuat tentang keberkesanannya.

Seperti SeraiMas Hidayah Gold yang telah mendapat pengiktirafan KKM dan Halal daripada pihak berwajib Jakim, ia dijamin tidak membahayakan dan tiada bahan yang terlarang didalamnya. Bahan-bahan utama yang digunakan didalam SeraiMas Hidayah Gold adalah makanan-makanan sunnah seperti madu, kurma, kismis, delima dan buah tin yang diadun khas bersama 23 raja herba seperti dang qui, habbatus sauda dan teja lawang didalam sebuah botol yang berkualitii tinggi dan selamat dibawa kemana-mana.

Hidayah Gold

Penelitian khas yang diberikan dalam memproses SeraiMas Hidayah Gold ini ialah dari segi kuantiti, kualiti dan dari segi pembungkusan. Perkara ini amat dititikberatkan oleh pihak pengeluaran SeraiMas Herbs ini sendiri dimana setiap produk yang dikeluarkan wajib mempunyai tarikh luput, QR code, isi kandungan, nombor MAL, tarikh pembuatan dan alamat pengilangan supaya produk keluaran SeraiMas semuanya sampai kepada pengguna dengan kualiti yang dijamin dan pastinya mengelakkan pengguna terkena dengan produk tiruan yang semakin berleluasa dipasaran.

Dengan segala proses penelitian pengeluaran sesebuah produk itu, diharapkan pengguna-pengguna dan bakal-bakal pengguan produk kesihatan SeraiMas terutamanya produk SeraiMas Hidayah Gold mendapatkan produk SeraiMas yang mempunayai segala label-label pembuktian dan keselamatan supaya kualiti produk itu sampai kepada mereka yang menggunakan segala produk rangkaian SeraiMas.

Ingat, hanya dengan secebis harapan yang wujud didalam diri seseorang itu, akhirnya bakal menggerakkan mereka untuk bertindak mencuba sesuatu perkara dan mereka masih lagi berharap produk yang digunakan mampu memberikan apa yang mereka perlu.

Harapan, jangan biarkan ia hanya tinggal harapan dan kenangan..

Dapatkan produk SeraiMas Hidayah Gold untuk merendahkan darah tinggi, mengurangkan kencing manis, menurunkan kolesterol, memberikan tenaga, mengurangkan sakit sendi, sakit saraf dan sakit lutut. Banyak lagi khasiatnya menggunakan SeraiMas Hidayah Gold dalam memberikan kecergasan diri terutama ketika beramal.

Ingin tahu lebih lanjut, tekan SeraiMas Hidayah Gold atau layari facebook SeraiMas HQ.

Saksikan video siaran Selamat Pagi Malaysia dibawah yang telah berlangsung pada 05 April 2019 yang lepas dengan topik ‘Jangan Berhenti Berharap’ tentang bagaimana pengguna-pengguna SeraiMas Hidayah Gold menggunakan produk kesihatan SeraiMas hanya dengan wujudnya sebuah pengharapan didalam diri mereka.

Sorry, the comment form is closed at this time.