SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

HADIAH TERNILAI UNTUK AYAH TERSAYANG – TOYOTA CHR

Dalam Islam, orang pertama yang perlu didahului adalah ibu.. Ibu.. dan ibu.. Namun, orang kedua yang perlu disanjungi pula adalah seseorang yang sering menjadi tiang utama kestabilan sebuah kekeluargaan, iaitu seorang ayah.

Telah diinspirasikan daripada kisah seorang anak yang melihat pengorbanan seorang ayah yang membesarkan mereka sekeluarga tanpa penat dan lelah semenjak anak sulung mereka kecil sehinggalah sudah beranak pinak menjadi sebuah keluarga yang besar..

Kini, setelah sang anak berjaya menjadi insan yang berguna, tibanya waktu untuk anak itu membalas keringat ayahnya pula.. Iaitu dengan pemberian sebuah hadiah yang tidak ternilai disamping ingin menghargai pengorbanan ayahnya yang telah berjaya menjadikan dia seorang anak yang berjaya.

Pada 29 Ogos 2018 yang lepas, Sekretariat Kempen yang menggabungkan 25 syarikat di dalam industri kecil dan sederhana telah melancarkan kempen ‘Kereta Untuk Abah’ bersempena ingatan yang tidak pernah putus untuk menghargai tentang pengorbanan sang ayah untuk anak-anaknya.

Dari kiri, Pn. Marlinda Jasrizal (Pengurus Besar SeraiMas Herbs Sdn Bhd) bersama Presiden Kempen Kereta Untuk Abah.

Dengan gabungan 25 buah syarikat perniagaan bumiputera dalam sebuah kempen yang diberi nama ‘Kereta Untuk Abah’ atau bahasa singkatannya, KUA ini, telah menjanjikan sebuah hadiah utama menarik yang mampu menjadikan seorang ayah lebih bergaya dan lebih rasa dihargai akan pemberian hadiah utama ini.

Siapa yang teringin memberikan ayah mereka sebuah kereta TOYOTA C-HR yang bernilai hampir RM148 ribu , namun boleh didapati dengan pembelian produk kecantikan Ratna Skincare atau produk kesihatan SeraiMas Herbs Sdn Bhd dengan nilai RM50 sahaja !

Bayangkan.. ayah anda semua yang selama ini pergi kerja diwaktu pagi dan pulang waktu malam dengan pakaian yang sudah tidak segar seperti siang tadi dan ia berulang-ulang kali dilakukan atas dasar tanggungjawabnya mencari rezeki untuk keluarga sehinggalah anaknya kini berusia 30 tahun.. Berapa lamakah seorang ayah ini bertahan membuat perkara yang sama hanya untuk kebahagiaan orang-orang yang disayanginya ?

Pasti menjadi suatu detik terindah saat sebuah kereta berjenama TOYOTA C-HR ini dihadiahkan kepada ayah yang sebenarnya tidak mengharapkan apa-apa balasan pun daripada anak-anaknya atas segala pengorbanannya selama ini.

Bagaimanakah cara untuk memenangi TOYOTA C-HR ini ? Adakah perlu sertai kempen Kereta Untuk Abah dahulu ?

Ya. Mari, saya terangkan dengan lebih lanjut.

Kempen Kereta Untuk Abah ini bermula daripada September 2018 sehingga Februari 2019 iaitu selama 6 bulan. Terdapat banyak hadiah yang akan diberikan kepada mereka yang telah membuat pembelian produk daripada syarikat SeraiMas Herbs Sdn Bhd.

Kenapa anda perlu JOIN kempen ini?

✔️Hadiah Utama yang ditawarkan bukan calang2! Toyoya C-HR bernilai RM148,000!

✔️Hadiah2 lain seperti motorsikal, Smart TV, Handphone, Loket Emas dan Percutian.

✔️Giveaway-giveaway menarik sepanjang kempen dijalankan.

✔️Produk & servis berkualiti bertaraf antarabangsa yang ditawarkan daripada sekretariat.

✔️Pelbagai tips dan manfaat yg bakal dikongsi.

✔️Berpeluang menjana pendapatan sampingan demi menampung kos sara hidup yg tinggi.

✔️Dan banyak lagi aktiviti menarik di sepanjang kempen ini berlangsung!

Lihat video dibawah untuk melihat cara-cara memenangi kereta TOYOTA C-HR dengan lebih jelas.

Macam mana ? Ada rasa nak menang kereta tak ??

Cepat ! Cepat ! Buat pembelian bersama SeraiMas disini.

Atau PM sahaja HQ SeraiMas Herbs di

📲 Tekan saya untuk whatsapp sekarang 

 

Semoga ayah anda murah rezeki 😊

 

SeraiMas Herbs Sdn Bhd,

Raja Segala Herba.

Sorry, the comment form is closed at this time.