SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

Makanan sunnah dan herba Produk kesihatan dan kecantikan

CUKUP KE TENAGA?

Assalamualaikum wbt

Dibulan Ramadhan yang mulia ini, Allah masih mengizinkan kita untuk meneruskan kehidupan kita didunia milik-Nya. Tiada apa boleh melawan, sekiranya, Allah SWT menyebut “Kun fayakun”.

Minggu ini, admin SeraiMas ingin menceritakan tentang topik “Cukup Ke Tenaga?”. Nampak sangat telus dan terus tajuk kali ini.

Sebelum itu, jom kita saksikan perkongsian daripada Pengurus Besar SeraiMas Herbs Sdn Bhd, Pn. Marlinda Jasrizal, yang telah bersiaran di siaran televisyen Selamat Pagi Malaysia pada Jumaat yang lalu.

Cukup ke tenaga?

Lagi-lagi dihujung bulan puasa yang mulia ini, yang bakal menjelang waktu perayaan umat Islam iaitu Aidilfitri. Semakin banyak pekerjaan yang perlu disiapkan dan makin banyaklah tenaga yang perlu dikeluarkan.

Tidak lupa juga kita yang mengejar barokah 10 malam terakhir. Pastinya, waktu untuk kita rehat & tidur itu semakin berkurangan kerana bertenaga saat beribadat kepada Allah SWT.

Namun, dikala siang hari, mampukah kita bertenaga sama seperti tenaga kita diwaktu malam mengejar malam lailatul qadar?

Disini, admin kongsikan tips untuk terus kekal bertenaga:

Selain daripada kita mengamalkan 10 tips untuk kekal sihat semasa ramadhan, admin sarankan kita mengamalkan makanan tambahan yang dapat memberikan kita lebih daripada tenaga.

Antara makanan tambahan yang admin sarankan ialah, SeraiMas Kurma Hidayah Plus, dimana ia adalah sebuah gabungan makanan sunnah seperti kurma, kismis, madu, buah tiin dan delima.

Seperti testimoni yang Pengurus Besar SeraiMas Herbs bawakan didalam slot Selamat Pagi Malaysia diatas. Dia seorang nenek kepada beberapa orang cucunya. Sudah berusia 64 tahun namun masih boleh berlari, bermain bola & badminton bersama anak dan cucunya.

Kak Zariah yang berasal daripada Melaka, sebelum ini mengalami masalah rabun mata (dekat & jauh). Namun, selepas dia diperkenalkan SeraiMas Kurma Hidayah Plus oleh arwah suaminya 9 tahun yang lalu, lama-lama pandangan matanya semakin pulih.

Alhamdulillah, kertas atau apa-apa jenis tulisan kini dia sudah boleh baca. Tak perlu nak pakai cermin mata lagi. Admin seronok sangat semasa pergi beramah mesra bersama Kak Zariah ini. Sihat dan suka ketawa orangnya.

Khasiat SeraiMas Kurma Hidayah Plus dalam kehidupan seharian kita ialah:

Jika anda berminat untuk mencuba SeraiMas Kurma Hidayah Plus untuk masalah kesihatan anda, boleh terus membuat pembelian di website kami. Atau, whatsapp terus ke nombor ini:

📲wasap.my/+60137825282/SeraiMasHQ

Pesanan: tidak semua orang tubuhnya sesuai dengan produk kesihatan ini. Jika ada yang sesuai, insha Allah, penyakit yang mengganggu kehidupan anda semakin berkurangan. Jika tidak, kami memohon maaf. Pihak SeraiMas hanyalah sebuah pilihan/jalan kepada anda untuk menyelesaikan masalah kesihatan anda.

SeraiMas, Raja Segala Herba.

Sorry, the comment form is closed at this time.