SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

BEBASKAN ANGIN JAHAT

Tidak sengaja menyimpan lebihan angin dalam badan sehingga sukar untuk dibebaskan dan telah bersarang dalam badan sehingga menyukarkan dan berasa tidak selesa bila angin tersimpan dalam badan!

Apa perlu buat untuk menyingkirkan angin dalam badan agar dapat dibebaskan? Sampai bila kita nak sengsarakan dengan longgokan angin jika tiada jalan penyelesaian seperti testimoni Puan Hanipah Hasnan yang berumur 65 tahun mengalami masalah angin di dalam badan, mujur selepas menggunakan SeraiMas Terapi Anggun Losyen Panas angin yang dialami oleh beliau semakin berkurangan.

Boleh digunakan untuk seisi keluarga dan diamalkan untuk golongan yang sedang mengandung dan berpantang.

Kini, dengan setiap pembelian SeraiMas Terapi Anggun Losyen Panas anda berpeluang memenangi sebuah Ipad dengan mudah. Segala info boleh layari laman sesawang kami di http://seraimas.my/

Untuk mengetahui lebih lanjut anda diwajibkan menonton video dibawah dari mula sampai habis dan saksikan video penuh Selamat Pagi Malaysia #TV1 slot SeraiMas episod 38 dengan tajuk ‘Bebaskan Angin Jahat’ bersama Pengurus Besar SeraiMas Herbs Sdn Bhd Puan Marlinda Jasrizal.

https://bit.ly/32gXOZz

p/s: Jika mak, ayah anda seusia seperti testimoni kita bagi mereka tengok sekali, kita kongsi bersama

Seraimas,

Raja Segala Herba

Sorry, the comment form is closed at this time.