SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

MERDEKAKAN TENAGA ANDA

Memiliki kesihatan adalah impian setiap orang, kita hanya mencorakkan kesihatan itu bagaimana dengan cara pemakanan yang betul dan sihat. Apabila usia semakin melongjak banyak faktor yang perlu diambil serius contohnya pengamalan gaya hidup yang sihat.

Walaupun Malaysia kini telah Merdeka mencecah ke 62 tahun tapi adakah kesihatan yang kita miliki sekarang sudah merdeka? Atau masih di dalam jajahan? Kalau bukan diri sendiri siapa lagi yg nak merdekakan diri tu!!

Perkongsian cerita daripada mereka di bawah sangat memberikan inspirasi kepada anda semua yang menontonnya kerana memiliki kesihatan terutamanya tenaga tanpa mengira usia sama ada muda atau golongan veteren. Zaman sekarang walaupun hampir mencecah tahun 2020 masih ramai ketinggalan tidak mahu menjaga kesihatan.

https://www.youtube.com/watch?v=0uz5oZmwgfg&t=8s

p/s : Jom sama-sama membantu kepelbagaian corak kesihatan tanpa mengira lapisan umur seperti video dibawah yang bakal dikongsikan bersama. Keterangan lebih lanjut boleh menonton video yang telah disampaikan oleh Pengurus Besar SeraiMas Herbs Sdn Bhd, Puan Marlinda Jasrizal pada hari Jumaat baru-baru ni di Selamat Pagi Malaysia Tv dengan topik ‘ Merdekakan Tenaga Anda’

Seraimas,

Raja Segala Herba

Sorry, the comment form is closed at this time.