SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

[TAK TAHU NAK BANTU MAK AYAH DENGAN CARA APA LAGI] SAKIT KEPALA MENGANGGU RUTIN HARIAN MAK AYAH SAYA

Salah satu gejala yang muncul atau tanda seseorang itu mengalami koles-terol  apabila kerap sakit kepala lagi-lagi di bahagian belakang tanpa bersebab.. Selain anda meletakkan minyak di kepala atau mengurut untuk kurangkan sakit kepala, apa lagi yang anda buat?

.

Salah satu kebaikan #Delima dalam ramuan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen adalah membantu dalam merendahkan koles-terol dalam badan anda..

Senyum lebar si anak melihat mak ayah mereka kembali bersemangat dan cergas melakukan tugas harian. Kalau lah si anak dah tahu lama tentang kebaikan SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen ni memang tak akan cari yang lain dah.. Siapa ada mak ayah yang berumur 40 tahun ke atas, tunjukkan video ini kepada mereka

https://www.youtube.com/watch?v=mow-rQTif2g&t=15s

Siapa sangka usia dah mencecah ke 60 -an TAPI masih mampu melakukan aktiviti harian & aktiviti luar bersama keluarga. Tidak semua orang memiliki kesihatan yang berpanjangan, kita hanya mampu mengawal kesihatan untuk lebih cergas untuk beramal. Untuk makluman lebih jelas anda boleh tengok full video di bawah bersama Pengurus Besar SeraiMas Herbs Sdn Bhd, Puan Marlinda Jasrizal yang telah bersiaran pada Khamis lepas (1.8.2019) di saluran RTM Tv1 Selamat Pagi Malaysia berkenaan isu ‘Aktiviti Melebihi Daripada Dulu’.

SeraiMas,

Raja Segala Herba

Sorry, the comment form is closed at this time.