SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

SERAIMAS PERTARUHKAN 30,000 JUS HIDAYAH GOLD !!!

TERGEMPAR! Ekspedisi kempen ‘TERIMA KASIH IBU AYAH’ yang dianjurkan oleh SeraiMas Herbs bermula pada 13 hingga 24 Julai 2018 membawakan matlamat yang berbeza. Konsep kempen kali ini lebih menjurus kepada membalas balas jasa ibu bapa dengan menitik beratkan tahap kesihatan mereka. Berteraskan slogan “Kasih ibu membawa ke Syurga, kasih ayah sepanjang masa” cukup menggambarkan bahawa jasa dan pengorbanan ibu ayah tidak terbatas dari kecil sehingga dewasa. Mana tidaknya, kerana tangan ibu yang menghayunkan buaian boleh mengoncangkan dunia, malah setitik peluh ayah yang mengalir boleh membesarkan seorang perwira.
 
Oleh itu, SeraiMas kali ini membantu anak-anak untuk membalas jasa ibu dan bapa mereka menerusi pemberian Jus Hidayah Gold secara PERCUMA! Terkejut bukan? Tapi inilah kejutan terbesar yang dilakukan oleh pihak SeraiMas bagi mengenang jasa insan yang bergelar ibu dan ayah di seluruh Malaysia. Lagi memeranjatkan semua, SeraiMas telah meletakkan sasaran yang tinggi bagi mengedarkan produk kesihatan berasaskan sunnah tersebut iaitu sebanyak 30 ribu Jus Hidayah Gold.
 
Menariknya, pelbagai aktiviti turut diadakan bagi memeriahkan kempen yang berlangsung secara atas talian ini. Antaranya contest Warkah Untukmu, Seloka Teka Teki dan Siaran Langsung bersama Puan Marlinda di media social Facebook SeraiMas HQ. Khabarnya, setiap peserta yang mengambil bahagian bagi setiap aktiviti tersebut akan berpeluang menghadiahkan Jus Hidayah Gold secara PERCUMA kepada ibu bapa meraka. Ayuh, jangan lepaskan peluang keemasan ini!
 
Produk Jus Hidayah Gold menjadi pertaruhan dalam kempen ini kerana produk ini merupakan produk yang terlaris di pasaran dengan kadar penjualannya melebihi 10,000 botol sehari.  Sekaligus, meletakkan produk ini berada pada carta pertama penjualan terlaris rangkaian produk SeraiMas Herbs. Kehebatan produk ini terletak pada kandungan makanan yang berasaskan sunnah terbaik. Jadi, tidak hairan jika produk ini menjadi pilihan masyarakat Malaysia yang mempunyai pelbagai masalah penyakit kronik seperti sakit jantung, darah tinggi, kencing manis dan sebagainya.
 
Untuk menghadiahkan Jus Hidayah Gold kepada ibu ayah anda, boleh ke laman facebook SeraiMas HQ.

Jom hargai mereka! Tekan gambar untuk maklumat lanjut !!!

Jom FOLLOW kami di :-
Facebook : https://www.facebook.com/seraimasHQ/
Instagram : https://www.instagram.com/seraimashq/
Youtube : SeraiMasHq Youtube

#seraimas
#seraimashq
#jushidayahgold
#jushidayah
#juskurmahidayah
#losyenterapianggun
#minyakkelapadarahidayah
#kismishidayah
#astanita
#daramas
#airryaudah
#ratnaskincare
#babyoillemon
#babyoileucalyptus
#warisanherbasepanjangzaman

Sorry, the comment form is closed at this time.