SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

SAPUAN AROMATERAPI

Kesibukan mengurus rumah memang sinonim dengan gelaran seorang ibu. Ibu yang hebat adalah melakukan kerja lebih daripada satu pekerjaan seperti mengurus hal-hal di rumah yang tidak pernah habis.

Disamping ibu yang bekerjaya juga perlu membahagikan masa mereka di rumah atau di tempat bekerja. Sebab itu, ibu-ibu kita ni tidak akan terlepas daripada mengadu sakit :

  • Sakit kepala
  • Sakit otot / sendi
  • Sengal-sengal badan

Kenapa aromaterapi dikatakan baik untuk melegakan sakit kepala?

Sapuan aromaterapi daripada losyen panas Terapi Anggun ni dapat membantu masalah harian ibu-ibu kita kerana khasiatnya daripada serai wangi & halia. Bukan itu saja, sesuai di pakai oleh semua golongan kecuali bayi dan untuk wanita yang sedang hamil boleh mengamalkannya kerana mereka sering mengalami sakit pinggang, krem pada kaki dan bengkak-bengkak pada bahagian kaki.

Ibu-ibu yg semasa atau selepas pantang untuk mencuba Losyen Terapi Anggun ni sebagai urutan pada badan pun boleh, tiada masalah kerana bauan daripada serai wangi dan halia dapat menenangkan tekanan seketika.

Seperti video khas di bawah yang menampilkan 3 orang wanita yang mempunyai latar belakang berbeza, namun tetap mencuba Losyen Terapi Anggun sebagai rutin harian mereka. Jom kita saksikan dalam Selamat Pagi Malaysia baru2x ini dengan tajuk Sapuan Aromaterapi yang disampaikan oleh Duta SeraiMas, Munaa Bella.

https://bit.ly/2NXdAmR

Seraimas,

Raja Segala Herba

Sorry, the comment form is closed at this time.