SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

PROGRAM DURIAN RUNTUH SATU DAERAH SATU INDUSTRI (SDSI) ZON SELATAN 2019

SeraiMasHerbs turun padang lagi dan berkampung di SDSI nak jumpa dengan anda-anda semua terutama pengguna setia produk SeraiMas Herbs yang pelbagai lapisan masyarakat. Program SDSI ini akan berlangsung di Melaka International Trade Centre (MITC) Ayer Keroh, selama tiga hari bermula pada tarikh 26 sehingga 28 April dan akan bermula pada pukul 10 pagi sampai pukul 10 malam.

Program SDSI ini turut di bawa khas oleh Menteri Pembangunan Usahawan, YB Datuk Seri Mohd Redzuan Yusof. Booth SeraiMas Herbs yang berlangsung sepanjang tiga hari ini bertempat di Hall A, bernombor 97.

Terdapat pelbagai promosi hebat daripada rangkaian produk SeraiMas Herbs dan produk penjagaan wajah Ratna Skincare yang tak masuk dekk akal antaranya set kombo, potongan harga yang kaw kaw yang menanti anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini kerana anda berpeluang memenangi hadiah yang menarik daripada aktiviti yang kami jalankan di booth SeraiMas Herbs. Tidak lupa juga, ‘tester’ turut disediakan ini lah masanya pengunjung untuk kenal lebih dekat dengan produk rangkaian SeraiMas Herbs dan Ratna Skincare bersama team kami yang cantik dan lagi tampan.

Sorry, the comment form is closed at this time.