SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

[IBU SERING SAKIT & HILANG SEMANGAT] SEMANGAT IBU YANG HILANG

Apa yang menyebabkan kehidupan aktif seseorang berubah salah satunya kerana tahap kesihatan semakin merundum jatuh disebabkan beberapa sebab. Sebagai contoh tenaga yang disangkakan akan berkekalan rupa-rupanya boleh hilang selepas bersalin dan menjadi seorang ibu. Kehadiran suami yang sentiasa ada bersama sedikit sebanyak memberikan Pn. Zaliya semangat untuk meneruskan  kehidupan walaupun hampir berputus asa seketika.

Sangatlah penting untuk para wanita mengambil langkah awal dalam menjaga kesihatan diri sendiri dan bersedia untuk berhadapan dengan liku-liku kehidupan yang bakal memerlukan tenaga lebih untuk mendapatkan kehidupan yang baik.

Akhirnya, atas usaha si suami  dan semangat Pn Zaliya yang menginginkan isterinya kembali ceria dan aktif seperti dulu semangat yang hampir hilang kembali menyinari buat kekuarga mereka.

Jom tengok koleksi yang dah cuba SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=seraimasHQ&set=a.1673971135967400

Siapa yang boleh consume SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen?

  • Lingkungan umur 40 tahun ke atas
  • Lelaki dan Perempuan
  • Mempunyai masalah kronik @ 3 serangkai

Jangan lupa dapatkan promosi 12.12 Year End Sale Fundemic Fair sekarang di https://seraimas.my/ atau https://www.facebook.com/seraimasHQ selain tu boleh dapatkan rangkaian produk SeraiMas boleh dapatkan di Rx farmasi, Caring pharmacy dan seluruh toko-toko jamu di Malaysia, sosial media di Facebook dan Instagram atau hubungi 013-7825282.

SeraiMas,

Raja Segala Herba

Sorry, the comment form is closed at this time.