SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

DAH ‘PANDU’ KESIHATAN ANDA DENGAN BAIK?

Makin berusia, makin banyak penyakit yang hadir, bukan?

Lagi banyak penyakit yang hadir, lagi banyak matawang kena keluar kan??

Kesedaran awal sangat penting dalam kehidupan kita. Tidak kira lah dalam apa-apa situasi sekalipun. Sama ada dalam isu kesihatan, pemakanan atau gaya hidup. Semuanya memerlukan kesedaran awal kalau tidak mahu berhadapan dengan situasi yang tidak baik.

Seperti testimoni berjaya kita, Mustapha, 64 tahun yang mempunyai kesedaran awal sebelum terkena penyakit merbahaya daripada rasa-rasa kecil yang mengidapi dirinya. Saat dia rasa badannya semakin lemah, kerap rasa mengantuk dan sukar untuk bangun tidur, segera Mustapha bertanyakan sahabat sekerjanya tentang cara untuk menghilangkan segala masalah yang boleh dikatakan mengganggu prestasinya untuk bekerja.

Setelah diperkenalkan SeraiMas Kurma Hidayah, kesan daripada itu Mustapha dapat rasakan dirinya semakin bertenaga dan Alhamdulillah, dia tida mengidap penyakit yang merbahaya seperti 3 serangkai walaupun usianya sudah menjangkau 64 tahun!

Apakah yang diamalkan Mustapha, seorang pemandu lori ini untuk menghindarkan dirinya daripada tersenarai dalam pengidap penyakit yang merbahaya itu?

Sudah tentu Mustapha mengamalkan SeraiMas Kurma Hidayah supaya dirinya sentiasa bertenaga. Tenaga itu sangat penting dalam kehidupan seseorang kerana apa yang kita lakukan sangat-sangatlah memerlukan tenaga. Mungkin konteks ‘tenaga’ itu besar dalam kamus kehidupan.. namun, tenaga itulah yang menyebabkan kita kekal hidup dan menjalani kehidupan kita didunia ini sehingga kini.

Pentingnya kita pandu kesihatan kita dengan baik supaya perjalanan kehidupan kita kekal bercorak seperti apa yang kita mahukan.

Jom saksikan Selamat Pagi Malaysia yang telah disiarkan dalam TV1 tentang topik ‘Dah Pandu Kesihatan Anda Dengan Baik?’ pada setiap Jumaat, jam 8 – 10 pagi.

Saksikan..

Ingin dapatkan SeraiMas Kurma Hidayah? Tekan link dibawah.

[SeraiMas Kurma Hidayah]

Pastinya, memberikan ‘Lebih Daripada Tenaga’.

SeraiMas,
Raja Segala Herba.

Sorry, the comment form is closed at this time.