SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

#CERITASERAIMAS : HAJI HARUN

Episod pertama bagi edisi #CeritaSeraiMas kali ini telah memaparkan kisah dan pengalaman Haji Harun, 64 tahun berkenaan dengan produk Jus Hidayah Gold. Menerusi episod ini juga, SeraiMas telah merungkai kisah bagaimana kesan penggunaan produk Jus Hidayah Gold tersebut mampu mengubah kehidupannya.
Pengalaman bermula, apabila Haji Harun mula berasa tidak selesa akan keadaan tubuh badannya. Dia mula merasai kesakitan seperti sakit sendi tulang kaki, urat serta mudah berasa letih. Menurutnya, kesakitan ini mula berlarutan sehingga telah menjejaskan aktiviti hariannya dalam melaksanakan pekerjaan. Situasi yang dialami ini adalah sebelum Haji Harun menggunakan produk Jus Hidayah Gold. Setelah beberapa ketika, Haji Harun mengetahui perihal produk Jus Hidayah Gold ini menerusi siaran iklan di radio Klasik tentang kelebihan yang ada pada produk ini. Haji Harun berkata, “ Melalui info yang saya perolehi saya telah membeli produk Jus Hidayah Gold dan telah menggunakan hampir 2 tahun setengah,”.
Haji Harun turut berkata, dalam tempoh masa tersebut ternyata kesakitan yang dialami sebelum ini telah mulai hilang dan beransur pulih. Dia amat berpuas hati degan tahap kesihatannya yang semakin bertambah baik dan kembali bertenaga. Dia turut menyatakan keberkesanan produk Jus Hidayah Gold ini sememangnya berkualiti dan berbaloi. Kesan yang dialaminya juga bertindak cepat serta tidak memudaratkan. Haji Harun amat mengesyorkan penggunaan produk Jus Hidayah Gold ini kepada pengguna yang mengalami masalah yang sama sepertinya. Hal ini kerana, selain memiliki khasiat yang tinggi produk ini juga menawarkan harga mampu milik kepada semua pengguna. Meskipun, keadaan tubuh badannya telah kembali cergas Haji Harun masih lagi setia mengamalkan produk Jus Hidayah Gold kerana dia merasakan, khasiat yang ada pada produk itu mampu memberi keseimbangan kesihatan tubuh badannya.
Itu sahaja perkongsian dari kami bersama dengan Haji Harun berkenaan dengan #CeritaSeraiMas bagi episod pertama. Sekiranya anda mempunyai pengalaman yang sama. Anda boleh kongsikan ia di ruangan laman Facebook SeraiMas HQ kami.
KLIK SINI —> Episod 1 #CeritaSeraiMas : Haji Harun

Sorry, the comment form is closed at this time.