SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

ANDA BERPELUANG MEMENANGI HADIAH BERNILAI RM10,000 SEMPENA SYAWAL INI !!

Khususnya buat semua pengguna SeraiMas Herbs, kini kami mempunyai berita baik kerana pada 17 Mei sehingga 22 Mei 2018, pihak SeraiMas akan mnegadakan Peraduan Wefie Raya. Menerusi peraduan ini, pengguna perlulah mengambil gambar bersama produk Jus Hidayah Gold beserta #WefieRayaBersamaJusHidayahGold.
Menariknya, peraduan ini turut menawarkan hadiah bernilai RM10,000 dan pelbagai hadiah lain yang menarik ini bakal diungguli oleh 5 orang pemenang yang bertuah. Para pemenang juga turut berpeluang mendapat jemputan eksklusif untuk beramah mesra di Hari Raya bersama Imam Muda Asyraf dan team SeraiMas. Seterusnya, bagi setiap pembelian produk, peserta turut berpeluang mendapat edisi Sampul Raya SeraiMas. Para peserta juga tidak perlu khuatir akan penyertaan ini kerana ianya tidak terhad dan hanya perlu mematuhi terma beserta syarat yang telah telah ditetapkan sahaja.
Oleh itu, sekiranya anda berminat untuk merebut hadiah lumayan ini. Jangan lepaskan peluang anda untuk sertai peraduan kami dengan mendapatkan produk keluaran Jus Hidayah Gold dan mencuba nasib bagi memenangi peraduan ini. Para pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan kreativiti yang diambil sewaktu wefie bersama produk Jus Hidayah Gold. Tarikh tutup bagi penyertaan dan pengumunan pemenang akan dimaklumkan kepada peserta dari semasa ke semasa, ia tertakluk kepada pihak penganjur peraduan.

Sorry, the comment form is closed at this time.