fbpx

SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

WANITA PERLU DIBERI PERHATIAN LEBIH

Kenapa wanita sering mengadu cepat letih? Terutama isteri dan ibu. Adakah kerana kurang diberi perhatian daripada suami sendiri?

Letih dan lesu merupakan salah satu dari “TOP 5” masalah yang sering dialami wanita. Wanita ni bila kepenatan boleh menyebabkan deprasi atau mengalami tekanan. Jadi orang yang disekelilingi wanita berilah support dan semangat kepada wanita.

Kurang tenaga, cepat letih dan lesu tidak dapat dipisahkan, hargailah setiap wanita sama ada ibu, isteri, kakak atau adik anda. Sebagai suami ringankan beban isteri mu, sekali sekala masak atau bawak isteri jalan-jalan makan angina kat luar pun dah buat isteri anda tersenyum. Tak semestinya memberi hadiah yang mahal dan mewah selalu, tapi lagi baik bekalkan isteri dan keluarga anda dengan makanan yang berkhasiat.

Tips wanita kekal bertenaga TANPA rasa lemau?

Kebiasaannya bila tiba waktu tengahari, mulalah kepala rasa pening, mata berkelip-kelip menandakan anda perlukan bantal untuk tidur.

  1. Tidur yang cukup
  2. Makan pada waktunya
  3. Bersenam dapat memberi stamina

Apa kata pengguna tentang SeraiMas Kurma Hidayah Plus ni?

p/s: Banyakkan minum air putih lagi-lagi musim pandemik ni. Kurangkan makan makanan dan minuman yang manis-manis

 

Bagaimana nak dapatkan rangkaian produk SeraiMas di musim PKPB sekarang?

Terus dapatkan rangkaian produk SeraiMas boleh dapatkan di toko-toko jamu Seluruh Malaysia, sosial media di Facebook dan Instagram atau hubungi 013-7825282.

SeraiMas,

Raja Segala Herba

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.