SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

TEMUI TEAM SERAIMAS @ KARNIVAL RAYA ANGGUN LIFE : 8 JUN & 9 JUN INI

Assalamualaikum warga Johor dan Singapura !!
Wah tinggal satu hari je lagi pertemuan kita ! Jom ramai-ramai hadir ke tapak Karnival Raya Anggun Life yang akan bermula pada 8 Jun dan 9 Jun 2018 ini ! Team SeraiMas akan berada di Kanival Raya Anggun Life yang bertempat di Pusat Konvensyen Persada Johor yang akan bermula esok.
Pelbagai aktiviti dan promosi yang menarik akan kami berikan untuk anda semua. Malah anda juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah dan barangan produk SeraiMas secara percuma !! Antaranya adalah anda akan memperolehi harga terbaik bagi setiap pembelian produk SeraiMas dan memenangi hadiah cabutan bertuah, Iphone. Tarikan yang lain juga adalah setiap pengunjung bakal memperolehi sampul raya percuma berserta produk SeraiMas.
Malah, anda turut berkesempatan untuk mendapatkan khidmat nasihat daripada Team SeraiMas berkenaan dengan masalah kesihatan yang dihadapii. Selain itu, anda berpelung melibatkan diri dengan menjadi sebahagian daripada keluarga SeraiMas iaitu Dropship. Pembabitan selaku Dropship SeraiMas ini tidak memerlukan sebarang pengeluaran modal ! Wahh.. berbaloi kan? Dengan pelbagai promosi dan aktiviti yang ditawarkan, kami pasti ia adalah pulangan hebat untuk semua pengguna. Bagi mengetahui maklumt lanjut, kunjungilah SeraiMas di Booth G004 bagi merasai pengalaman sebenar pengguna. Jumpa anda di sana okay.
 
KLIK SINI —->¬†FB Seraimas Herbs @ Karnival Raya Anggun Life¬†

Sorry, the comment form is closed at this time.