SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Krim Kilo Tag

Kecoh pasal Timbang kilo.. Ada buat reseach tak? Pinjam 2 Minit untuk korang BACA NI! . Korang boleh buat carian #krimkilo atau #produktimbangkilo di instagram, dan ribuan gambar akan muncul. Boleh lah korang semua saksikan sendiri rupa produk tersebut yang dijual dalam tub plastik,ikat jerut macam tu sahaja tanpa sebarang perlindungan. Lepastu diisi dan dijual pada anda dengan menggunakan packaging cheapskate! Proses nak cantik ni biasanya memakan masa. Kulit kita bukannya hebat sangat sampai boleh jadi cantik untuk satu malam, semua benda perlukan kesabaran. Kalau hari pertama pakai krim then hari ketiga dah start putih tu,jaga-jagalah. Boleh bayang tak betapa tingginya kandungan chemical dia? . Once korang stop pakai product tu, muka memang breakouts teruk. Nak pulihkan mengambil masa yang sangat lama. Ada yang paling teruk sampai masuk hospital. Kepada yang mengalami masalah breakout, sila pakai produk yang lebih natural dan organik dan pastinya tiada bahan kimia. Ini