SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

“JADI SURI RUMAH, TAK ADA CUTI SAKIT & REHAT”

Besar tanggungjawab seorang wanita yang dipanggil seorang ibu, kerana untuk memastikan suami dan anak-anaknya mendapat perhatian, kasih sayang secukupnya daripada seorang ibu.

Setiap hari ibu akan menjadi orang pertama yg akan bangun seawal pagi daripada yg lain utk memastikan segala keperluan dan kelengkapan utk anak dapat disiapkan sebelum mereka ke sekolah.

Selain kerja-kerja di rumah, ibu juga mempunyai kerja hakiki yg perlu dilaksanakan di tempat kerja.. Jika kita lihat dari sudut sebagai seorang wanita, mampukah mereka berbuat sedemikian.. Tapi itulah pengorbanan seorang ibu yg sanggup buat apa sahaja demi keluarga mereka.

Bayangkan setiap pagi seorang ibu bertungkus lumus mengurus anak – anak kecil yg ramai setiap hari ke sekolah walaupun keadaan dalam huru-hara tapi ibu-ibu tetap ‘cool’ dan rilex je kan.. Terfikir juga tenaga apa yg POWER sangat ibu ni gunakan? Kalau nak tahu, itulah kelebihan seorang ibu mereka punya tenaga tu kadang di luar jangkaan..

Kandungan kebaikan Kurma Hidayah Plus iaitu :

#Kurma #Kismis #Delima #Buahtin #Goji #Madu

secara tidak langsung melengkapkan dan memberi bantuan keperluan kepada tenaga utk sesiapa sahaja tanpa mengira usia disamping dgn bantuan Terapi Anggun Losyen Panas, Aromaterapi yg sangat bagus utk panaskan otot dengan ramuan halia & serai wangi terutama buat ibu2x yg banyak bergerak seperti vt yang dikongsi di bawah bersama Pengurus Besar Puan Marlinda Jasrizal.

https://bit.ly/2QFU1lK

SeraiMas,

Raja Segala Herba

 

Sorry, the comment form is closed at this time.