SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Blog

CELLEBRATION OF RATNASISTA

[ KINI DIBUKA ] – ” OFFER SEMPENA ‘CELEBRATION OF RATNASISTA’ DGN PTONGAN HRGA DARI 17 APRIL SEHINGGA 30 APRIL 2018 ”
.
.
” Terkejut Min..seriuslah Min? Camne sya nk dpatkn Set Ratna Skincare ni? ”
.
.
Serius korng nk tahu?
.
.
Baca smpai abes..
.
.
Min nak share apa yang best tentang RATNA SKINCARE yg bkl buatkan uol pasti jatuh hati.
.
.
✔️Ratna Skincare diperbuat 100% daripada herba dan bahan semula jadi sudah pasti dapat membantu korang utk tampil cantik dengan cara yg selamat.
.
✔️Tidak menjanjikan pakai sehari dua muka dah cantik tp Ratna Skincare memastikan semua masalah kulit dapat diselesaikan dan membantu korang utk tampil lebih yakin.
.
✔️Ratna Skincare juga di sahkan HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan dari KKM.
.
.
So korang kat luar tu tak perlu lg nak rasa ragu untuk menggunakannya. Yang penting gunakan secara istiqomah dan in sha Allah korang akan dapat kulit yang SIHAT. 😁
.
.
“Menarik..Min memang menyentuh hati saya! Skrg jugak saya nak grab Min. Satu utk kakak, dan satu utk adik.. Hihi”.
.
.
TAPI TAPI TAPI! Tunggu dulu…
.
.
Yang lebih lebih best, sempena Celebration Of Ratnasista yg masih mekar ni Ratna Skincare nak bagi HARGA ISTIMEWA. Kena teruskan bacaan sampai bawah.
.
.
Harga sebenar one set Ratna Skincare ni just ;
RM144/1 Set Skincare
RM144/1 Set Skincare
RM144/1 Set Skincare
.
.
Tapi,special Sempena Celebration Of Ratnasista ni ada 50% diskaun untuk 300 yg TERAWAL!
.
.
Ye!! 50% untuk 300 yg Terawal jer!!
.
.
Hah..dah x sabar2 ke nk thu Set Skincare ni?

 

SET NORMAL/JERAGAT + SPRAY TONER (Harga Asal : RM 179.80sm , RM 188.80ss) ✅Harga Promosi : RM 105.00


SET SENSITIF/BERMINYAK + SPRAY TONER (Harga Asal : RM 179.80sm , RM 188.80ss) ✅Harga Promosi : RM 105.00


SABUN HERBAL SOAP (Harga Asal : RM 49.90sm , RM 53.90ss) ✅Harga Promosi : RM 29.00


SABUN HERBAL SOAP (Harga Asal : RM 49.90sm , RM 53.90ss) ✅Harga Promosi : RM 29.00


SABUN HERBAL SOAP (Harga Asal : RM 49.90sm , RM 53.90ss) ✅Harga Promosi : RM 29.00


SABUN HERBAL SOAP (Harga Asal : RM 49.90sm , RM 53.90ss) ✅Harga Promosi : RM 29.00


SPRAY SERUM (Harga Asal : RM 49.90sm , RM 53.90ss) ✅Harga Promosi : RM 35.00


NATURAL PERFECTION CREAM (Harga Asal : RM 49.90sm , RM 53.90ss) ✅Harga Promosi : RM 35.00


NIGHT CREAM (Harga Asal : RM 47.90sm , RM 51.90ss) ✅Harga Promosi : RM 33.00


PINK PERFECTION CREAM (Harga Asal : RM 49.90sm , RM 53.90ss) ✅Harga Promosi : RM 35.00


SET RATNA NORMAL/JERAGAT (Harga Asal : RM 139.90sm , RM 144.90ss) ✅Harga Promosi : RM 90.00


SET RATNA SENSITIF/BERMINYAK (Harga Asal : RM 139.90sm , RM 144.90ss) ✅Harga Promosi : RM 90.00

Sorry, the comment form is closed at this time.