fbpx

SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

Author: bRandSerai

Kekal hidup sihat adalah merupakan kunci asas yang perlu ada bagi sebuah keluarga. Penjagaan kesihatan yang rapi mampu mempengaruhi minda serta emosi manusia, secara tidak langsung ia akan menjadikan kehidupan kita lebih bahagia. Berikutan itu, kami di SeraiMas tampil dengan edisi Siri #CeritaSeraiMas sebagai salah satu platform untuk pengguna berkongsi ceritera kehidupan mereka bersama masyarakat tentang apa yang dilalui. Siri #CeritaSeraiMas ini adalah satu rangkaian episod ringkas yang memaparkan realiti kehidupan pengguna sebelum dan selepas menggunakan produk keluaran SeraiMas. Siri ini bukan sekadar memberikan penerangan berkenaan dengan kualiti produk, namun turut melihat sisi kepercayaan pengguna yang menjadikan produk kami sebagai salah satu alternatif untuk membantu mereka dalam rawatan susulan. Perkongsian siri #CeritaSeraiMas ini telah bermula sejak awal bulan Ramadhan lagi. Perkongsian realiti kehidupan ini turut memaparkan kesusahan kehidupan pengguna berikutan penyakit yang di alaminya. Antara pemaparan produk yang ditunjukkan dalam siri ini

Sebermulanya, Kempen Bazar Ramadhan SeraiMas ini pada 17 Mei sehingga 30 Mei 2018 adalah bertujuan untuk mengetengahkan pemakanan tambahan yang berasaskan Sunnah. Menerusi amalan pemakanan sunnah ini, ia bukan sekadar memberikan pelbagai khasiat terbaik kepada tubuh badan pengguna malah, ia turut memberi kesan kepada kehidupan mereka. Di mana dengan penjagaan kesihatan tubuh badan ia dapat memberi keseimbangan pada aspek mental, fizikal, emosi dan rohani dalam diri kita. Menariknya, menerusi pelancaran kempen ini ia turut melibatkan kolaborasi antara Bazar Ramadhan SeraiMas dengan #CeritaSeraiMas. Perincian #CeritaSeraiMas adalah rancangan yang memaparkan realiti kehidupan pengguna sebelum, semasa dan selepas menggunakan rangkaian produk SeraiMas Herbs. Objektif rancangan ini adalah untuk melihat kesan kebaikan yang diperolehi pengguna sewaktu mengamalkan makanan sunnah ini. Seterusnya, bagi peraduan #WefieRayaJusHidayahGold pula adalah kesinambungan kempen kepada bulan Syawal di mana pengguna perlu mengambil gambar bersama produk dan berpeluang memenangi hadiah berjumlah RM10,000. Selari

[26 APRIL 2018] - " SERAIMAS AKAN 'BERADA' DI KARNIVAL USAHAWAN 2018 #KU18 BUAT PERTAMA KALI NYA.." . . Yes..Syukur Alhamdulilah Puan Linda akan berada dalam Ikon Usahawan " REALITI PERNIAGAAN SEBENAR " pada Khamis ni..Nak dapatkan sesuatu kejayaan bukan mudah tapi esok korang akan tahu Rahsia Kejayaan beliau.. . Esok Seraimas akan ada bukak Booth Di UKM Bangi,so bagi sape2 yg memg minat dalam 'Dunia Perniagaan' boleh singgah ke booth kami..Ada tawaran yg besar untuk anda untuk mulakan 1 bisness..Jangan risau bimbingan akan diberikan oleh pihak Seraimas. . Bagi yg peminat tegar atau belum pernah mencuba produk rangkaian seraimas boleh dapatkan di booth kami dengan berpatutan😊 . Ingat temujanji kita Khamis nanti di:- . Tarikh: 26 April 2018 (Khamis) Tempat: Dewan Kuliah 2,Fakulti Ekonomi & Pengurusan, UKM Bangi, Selangor Masa: 8.30 pagi ~ 11.00 pagi. . Masa jualan: 8.30 pagi~ 4.00 petang . P/s : Rugi kalau x join guys !     [caption id="attachment_3524" align="aligncenter" width="375"] Ikon Usahawan: " REALITI

[ KINI DIBUKA ] - " OFFER SEMPENA 'CELEBRATION OF RATNASISTA' DGN PTONGAN HRGA DARI 17 APRIL SEHINGGA 30 APRIL 2018 " . . " Terkejut Min..seriuslah Min? Camne sya nk dpatkn Set Ratna Skincare ni? " . . Serius korng nk tahu? . . Baca smpai abes.. . . Min nak share apa yang best tentang RATNA SKINCARE yg bkl buatkan uol pasti jatuh hati. . . ✔️Ratna Skincare diperbuat 100% daripada herba dan bahan semula jadi sudah pasti dapat membantu korang utk tampil cantik dengan cara yg selamat. . ✔️Tidak menjanjikan pakai sehari dua muka dah cantik tp Ratna Skincare memastikan semua masalah kulit dapat diselesaikan dan membantu korang utk tampil lebih yakin. . ✔️Ratna Skincare juga di sahkan HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan dari KKM. . . So korang kat luar tu tak perlu lg nak rasa ragu untuk menggunakannya. Yang penting gunakan secara istiqomah dan in sha Allah korang akan dapat kulit yang SIHAT. 😁 . . “Menarik..Min memang menyentuh hati

[ LAUCHING ] - " BABY OIL 'NEW LOOK' KINI DILANCARKAN DGN COLOR YG SWEET YG BAKAL BUAT KORANG TRGODA.." . . Wahh! korang teruja ke tidak? Menarik x? Colorfull ualls.. Bukan tu jer,korang BERPELUANG JOIN CONTEST #cutestkidseraimas Layari FB Rasmi untuk makluman lanjut : https://www.facebook.com/seraimasHQ/