SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

December 2020

[SALE 12.12] SALE START NOW . Its Official! Hari ni dh boleh start bershopping dengan harga jimat dan berbaloi-baloi.. Harga serendah bermula RM60 dan FREE Postage &  Gift. . Setiap pembelian anda di Year End Sale Fundemic Fair akan disumbangkan kepada tabung bantuan pandemik. Apa tunggu lagi, jom membeli sambil beramal dan pembelian terawal 50 orang akan dpt Special BOX daripada SeraiMas.. . Dapatkan pembelian terus daripada SeraiMas atas talian atau boleh klik sini http://wasap.my/+60137825282/YES1212 Atau Tengok  promosi YES Fundemic Fair kat sini Terus dapatkan rangkaian produk SeraiMas di Rx farmasi, Caring pharmacy dan seluruh toko-toko jamu di Malaysia, sosial media di Facebook dan Instagram atau hubungi 013-7825282. SeraiMas, Raja Segala Herba

Apa yang menyebabkan kehidupan aktif seseorang berubah salah satunya kerana tahap kesihatan semakin merundum jatuh disebabkan beberapa sebab. Sebagai contoh tenaga yang disangkakan akan berkekalan rupa-rupanya boleh hilang selepas bersalin dan menjadi seorang ibu. Kehadiran suami yang sentiasa ada bersama sedikit sebanyak memberikan Pn. Zaliya semangat untuk meneruskan  kehidupan walaupun hampir berputus asa seketika. Sangatlah penting untuk para wanita mengambil langkah awal dalam menjaga kesihatan diri sendiri dan bersedia untuk berhadapan dengan liku-liku kehidupan yang bakal memerlukan tenaga lebih untuk mendapatkan kehidupan yang baik. Akhirnya, atas usaha si suami  dan semangat Pn Zaliya yang menginginkan isterinya kembali ceria dan aktif seperti dulu semangat yang hampir hilang kembali menyinari buat kekuarga mereka. Jom tengok koleksi yang dah cuba SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen https://www.facebook.com/media/set/?vanity=seraimasHQ&set=a.1673971135967400 Siapa yang boleh consume SeraiMas Hidayah Gold Plus Collagen? Lingkungan umur 40 tahun ke atas Lelaki dan Perempuan Mempunyai masalah kronik @

Pantang vs Bersalin.. Jika diberi pilihan mana satu anda pilih.. . Masa berpantang, ibu boleh 'Me Time' ke? Lain pantang, lain caranya. Tak semua orang dapat berpantang atau berehat dengan baik. Berpantang ni adalah tempoh yang paling ibu tak suka. Kenapa tak suka? Ada yang cakap berpantang ni leceh dan rumit. Tak boleh makan minum sedap2. . Antara sebabnya: Tak dapat keluar rumah berjalan-jalan Makan dan minum tak boleh sembarangan Banyak pantang larang yang perlu diikut . Tak semua berpantang ni tak seronok, boleh buat seronok lagi2 zaman moden ni. Macam2 boleh buat, yang tradisional boleh di jadikan moden. Tapi yang tak bestnya masa berpantang ni mentally, physically and emotionally exhausted jika nak dibandingkan dengan bersalin yang tanggung sakitnya ibu sorang jer. Setiap ibu berbeza situasinya & berbeza perasaan (hormon). . Aura seseorang wanita itu terbentuk dari dalaman iaitu keyakinan diri sendiri. Bangga dengan diri sendiri kita,