fbpx

SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. (1227131-D)
No. 20, Industri Ringan Teres 3 Tingkat Jalan Teguh 2, Taman Industrian Labis 85300 Segamat, Johor

+6012 784 8364
info@seraimas.my

Raja Segala Herba

June 2020

Mula rasa tangan kebas sebelah tangan ni bila tengah buat kerja memasak..Masa tu nak perah santan, tiba-tiba rasa tangan tak kuat.. SERONOKKAN KALAU TANGAN DAH TAK KEBAS JIKA: ✅ Membantu mengatasi masalah kebas ✅ Melindungi dari radang dan sakit-sakit sendi ✅ Sesuai digunakan ibu yang lepas bersalin (masuk angin) Exercise tangan juga perlu dilakukan, lagi-lagi yang kerja mengadap komputer dan banyak menaip..Sekali sekala manjakan diri anda dengan urutan tangan yang simple-simple je supaya darah anda dapat mengalir & tak cramp!!   Boleh terus walk in untuk dapatkan rangkaian produk Seraimas di toko-toko jamu seluruh Malaysia dan di Caring Pharmacy. Atau Pembelian secara online di: website www.seraimas.my, Lazada dan Shopee   SeraiMas, Raja Segala Herba  

Minum sesudu setiap waktu pagi & malam dengan badan pun rasa ringan dan bertenaga. Selain perut rasa selesa, Kurma Hidayah Plus juga dapat membantu membaiki sistem penghadaman.. ⠀ Anda ada masalah sistem penghadaman? Susah nak membuang setiap hari? Jom tengok testimoni di bawah.. Rasa lega sangat bila dapat membuang dengan lancar lepas ni.. 3 PETUA BUANG ANGIN DALAM BADAN Bersenam Makanan tambahan vitamin C Elakkan makanan yang boleh menjadi punca angin dalam badan Amalkan gaya hidup norma baharu dari sekarang melalui penjagaan pemakanan rutin harian anda.. Semoga sharing kali ni bermanfaat kepada anda semua.. Jumpa di next artikel akan datang.. Kini anda boleh dapatkan rangkaian produk Seraimas di toko-toko jamu seluruh malaysia dan di Caring Pharmacy. Atau Pembelian secara online di: website www.seraimas.my, Lazada dan Shopee   SeraiMas, Raja Segala Herba

Penjagaan diri bermula dari dalaman, itu sebab kenapa nenek moyang kita dari zaman dahulu lagi dah amalkan makan herba, jamu daripada makanan semulajadi. Tak macam zaman sekarang yg banyak terdedah dengan makanan segera, manis, berlemak dan bergoreng. Bukan sibuk nak jaga luaran jer, dengan Siedaara menjadi pilihan wanita zaman sekarang yg sibuk dengan kerjaya masing-masing tapi kini lebih mudah untuk di minum tanpa perlu hasilkan jamu sendiri. Siedaara rasanya tak pahit seperti jamu dulu-dulu. Kenapa anda kena amalkan Siedaara? . 1. Mudah nak diamalkan 2. Gabungan 6 herba terbaik untuk wanita 3. Rasa mangga dan tak pahit 4. Membantu khusus masalah wanita 5.Merawat masalah dalaman wanita Dapatkan rangkaian produk Seraimas di toko-toko jamu seluruh Malaysia Atau Pembelian secara online di: website www.seraimas.my, Lazada dan Shopee   SeraiMas, Raja Segala Herba

Biasalah musim raya ni memang banyak sangat masalah kesihatan yang berkenaan dengan perut. Sakit perut, sebu perut,perut masuk angin,kembung perut dan macam-macam lagilah. Paling tak syok, bila perut rasa tak angin dan kembung buat rasa tak selesa bila nak beraya. Perut menjadi sengkak, nak bergerak pun sangat 'limited' rasa. Pernah ke korang alami situasi macam ni bila makan tanpa henti. Tau la nak balas dendam sebab tak makan sebulan ke apa, tapi kalau boleh semua jenis makanan nak makan. Sampai satu tahap perut tak boleh nak terima lagi makanan.. Bagaimana nak bagi elak perut tak ‘Meletop’ musim-musim raya ni? Cara Elak Perut ‘Meletop’ Musim Raya Jangan gelojoh kunyah makan Minum sebelum makan Elakkan minuman soda Atau dengan cara lain sapuan SeraiMas Terapi Anggun Losyen Panas yang serbaguna daripada Pati serai wangi dan halia yang mudah menyerap, tidak berminyak, dan tidak melekit menjadikan pilihan